Volkswagen Polo

1.0 TSI R-Line Business DSG 2022 LED VIRTUAL
    Bouwjaar 2022
    Kilometerstand 15.688 km
    Brandstof Benzine
    Transmissie Onbekend
    Specificaties
    Kenteken
    NL
    X-316-VV
    CarrosserieHatchback
    Bouwjaar2022
    KleurGrijs metallic
    BrandstofBenzine
    EnergielabelOnbekend
    TransmissieOnbekend
    BekledingStof
    Aantal cilinders3
    Aantal deuren5
    Afmetingen in cm (L B H)407 X 175 X 145
    BTW/Marge regelingBTW is niet aftrekbaar
    Omschrijving

    De Volkswagen Polo vertegenwoordigt het beste van degelijk Duits design. Dankzij de R-Line styling heeft deze Volkswagen Polo de stijl en sportiviteit van een luxe coupé. Volkswagen-rijders weten het: een VW is gebouwd voor duurzaamheid en deze Polo ziet er dan ook uit als nieuw. De verwarmbare voorstoelen benadrukken nog maar eens dat we hier te maken hebben met een regelrechte verwenauto voor bestuurder en bijrijder. Een ommetje of een lange trip? De comfortstoelen zorgen elke keer voor een goede zithouding! De geavanceerde matrix LED-verlichting in de koplampen levert maximaal helder zicht en past zich subtiel aan zodra er een tegenligger komt. Zonder lichtkwaliteitsverlies! Tot de voorzieningen van deze auto behoren 16 inch lichtmetalen velgen, elektrisch inklapbare buitenspiegels, extra getint glas, in delen neerklapbare achterbank, LED-achterlichten en verstelbare lendensteunen.

    Adaptive cruise control houdt de ingestelde snelheid vast en houdt automatisch afstand tot uw voorligger. Spraakbediening verhoogt de veiligheid en het gebruiksgemak. De auto luistert naar uw instructies en volgt ze op. Als u 'm vraagt 'hoe gaat het?' geeft deze auto zelf het antwoord. Via de app op uw smartphone. U checkt de meters waar u maar wilt, of activeert diverse functies alvast. Voor een krachtige en natuurlijke geluidsweergave zorgt het high performance audiosysteem. U weet altijd waar u moet zijn, dankzij het navigatiesysteem. En dan is deze auto ook nog eens voorzien van automatische airconditioning, sportstuur met schakelpaddels, draadloos opladen, DAB ontvangst, parkeersensoren achter en regensensor.

    Met de nieuwste technologieën aan boord is deze Volkswagen in staat om zelf te reageren op potentieel gevaarlijke situaties op de weg. Een belangrijke bijdrage aan de veiligheid onderweg levert de verkeersbord-detectie. Indien u onbedoeld de rijstrook lijkt te verlaten, reageert het Lane-keeping systeem meteen en corrigeert. Om te voorkomen dat u tijdens lange ritten achter het stuur in slaap valt, is deze auto voorzien van vermoeidheidsherkenning. Bovenop deze veiligheidsfeatures heeft deze Volkswagen bovendien dodehoekdetectie, accident avoidance system, hill hold functie, frontale botsbescherming en bandenspanningcontrolesysteem.

    Wilt u deze auto bekijken en er eventueel mee rijden? Mail ons dan of bel ons, zodat we de auto voor u klaar kunnen zetten.


    Bedrijfsinformatie

    Voor vragen, interesse of bezichtiging graag even bellen of berichtje sturen.

    6 dagen per week geopend op afspraak!

    ! INRUIL MOGELIJK ! Graag ontvangen wij enkele duidelijke foto's van het in- exterieur, kilometerstand en vermeld daarbij eventuele beschadigingen en of mankementen. De foto's kunt u sturen via Whats'App 0648835561.

    * De optielijst is met grote zorg samengesteld. Het kan voorkomen dat een aanwezige optie niet beschreven is of er een optie is beschreven die niet aanwezig is. Aanbevolen is om contact op te nemen voor opties die uw beslissing bij aankoop kunnen beïnvloeden. Aan de optielijst kan geen rechten worden ontleend.


    Met vriendelijke groet,

    J&D Automotive
    0648835561

    Opties
    Accident Avoidance System
    Achterbank in delen neerklapbaar
    Airbag(s) hoofd
    Airbag(s) hoofd achter
    Airbag(s) hoofd voor
    Airbag(s) side voor
    Airbag bestuurder
    Airbag passagier
    Airco automatisch
    Alarmsysteem
    Anti Blokkeer Systeem (ABS)
    Armsteun voor