Volkswagen Golf

7.5 2.0 TSI GTI Performance Business l NAP l Panorama l Virt. Cockp. l Dealer O.H
    Bouwjaar 2018
    Kilometerstand 158.100 km
    Brandstof Benzine
    Transmissie Automaat
    Specificaties
    Kenteken
    NL
    SR-606-J
    CarrosserieHatchback
    Bouwjaar2018
    KleurZwart metallic
    BrandstofBenzine
    EnergielabelE
    TransmissieAutomaat
    BekledingStof
    Aantal cilinders4
    Aantal deuren5
    Afmetingen in cm (L B H)436 X 180 X 148
    BTW/Marge regelingBTW is niet aftrekbaar
    Omschrijving

    Mc: 8640

    Met zijn dynamische eigenschappen belooft deze Volkswagen Golf u een heleboel rijplezier. Hij is ontwikkeld op een geavanceerd onderstel en biedt altijd een veilig weggedrag. Het zijn de degelijkheid van de constructie en de doordachtheid van het ontwerp die ervoor zorgen dat een Volkswagen jarenlang begeerlijk blijft. Zoals bijvoorbeeld deze dealeronderhouden Golf. Een viercilinder benzinemotor en een automatische transmissie zorgen voor de uitstekende prestaties van deze auto. Tijdens de koude maanden is stoelverwarming een voorziening die u niet wilt missen. Licht en lucht komen onbelemmerd binnen als het elektrisch bediende glazen panoramadak met één druk op de knop wordt geopend. Verder is de Volkswagen uitgerust met: 18 inch lichtmetalen velgen, LED koplampen, sportonderstel, donker getint glas achter, in delen neerklapbare achterbank en LED-achterlichten.

    Met het digitale dashboard in deze auto kunt u de interface van uw cockpit personaliseren. Bij het inparkeren hoeft u het laatste stukje niet te gokken: de achteruitrijcamera kijkt voor u uit. Met adaptive cruise control houdt de auto zelfstandig afstand tot uw voorligger. Een veiligheidsverhogende optie waarmee u comfortabel onderweg bent. Veilig en comfortabel rijden wordt nog eens versterkt door Connected Services, zodat u diverse vitale functies van de auto altijd kunt checken in de app. Prettig, altijd weten waar je moet zijn en hoe lang de rit nog duurt met het navigatiesysteem met harde schijf. Ook achteropkomend verkeer waarschuwing, automatische airconditioning, sportstuur met schakelpaddels, DAB ontvangst, regensensor en keyless entry zijn aan boord.

    De nieuwste veiligheidssystemen komen in deze Volkswagen Golf samen. Het forward collision warning-systeem berekent via een sensor de afstand tot het verkeer vóór u en komt in actie als er gevaar bestaat van een botsing. Bij concentratieverlies van de bestuurder geeft vermoeidheidsherkenning automatisch een waarschuwingssignaal. Bovenop deze veiligheidsfeatures heeft deze Volkswagen bovendien hill hold functie, brake assist en bandenspanningcontrolesysteem.

    Indien u interesse heeft in deze Volkswagen, zetten we hem graag klaar voor een proefrit. We horen graag van u, mailt of belt u ons meteen?


    Bedrijfsinformatie

    C-Gallery Exclusive levert deze auto met voorwaarden zoals standaard 1 maand garantie, poetsbehandeling, complete historie, onderhoudsboekjes en uiteraard 2 sleutels.

    De auto's kunnen soms bij de garage staan voor inspectie of cosmetische (of overige) handelingen. Wij adviseren daarom alvorens uw bezoek telefonisch contact op te nemen voor beschikbaarheid om teleurstelling te voorkomen.
    Wij bieden altijd de mogelijkheid tot inruil! Door onze groot netwerk aan relaties en collega bedrijven bieden wij altijd de mogelijkheid aan voor inruil. Op afstand per mail of WhatsApp kunnen wij een indicatie afgeven onder voorbehoud van technisch goed en alles functionerend naar behoren.
    Om het voorstel concreet te maken van het betreffende inruilvoertuig is het wel vereist de auto mee te nemen.

    C-Gallery Exclusive standaard leveringsvoorwaarden:
    - 1 maand huisgarantie
    - Poetsbehandeling
    - Gratis tenaamstelling

    C-Gallery Exclusive biedt meerdere garantie pakketten aan.
    Zo bieden wij onderstaand de mogelijkheid aan van pakketen:
    3 maanden huisgarantie (motor + transmissie)
    6 maanden huisgarantie (motor + transmissie)
    9 maanden huisgarantie (motor + transmissie)
    12 maanden huisgarantie (motor + transmissie)

    De prijzen van deze pakketten verschillen per auto. Neemt u hiervoor contact met ons op.

    Wij doen er alles aan om de informatie op onze website zo compleet en kloppend mogelijk te houden, echter kunnen hieraan geen rechten worden ontleend. Fouten zijn immers nooit uit te sluiten. Vertrouw daarom niet alleen op deze informatie, maar controleer bij aankoop de zaken die uw beslissing zouden kunnen beïnvloeden.

    Opties
    Achterbank in delen neerklapbaar
    Achteropkomend verkeer waarschuwing
    Achteruitrijcamera
    Airbag(s) hoofd achter
    Airbag(s) hoofd voor
    Airbag(s) knie
    Airbag(s) side voor
    Airbag bestuurder
    Airbag passagier
    Airco (automatisch)
    Alarm klasse 3
    Anti Blokkeer Systeem
    Garanties
    Nap