Hyundai Tucson

1.6 T-GDI PHEV Premium 4WD
  • achterbank verwarmd
  • airco (automatisch)
  • Apple Carplay/Android Auto
  • cruise control adaptief met Stop&Go
  • DAB ontvanger
  • dodehoekdetectie met correctie
Bouwjaar 2022
Kilometerstand 10.872 km
Brandstof Hybride
Transmissie Automaat
Specificaties
Kenteken
NL
P-219-NV
CarrosserieSUV
Bouwjaar2022
KleurPhantom black (donker zwart)
BrandstofHybride
EnergielabelA
TransmissieAutomaat
BekledingKunstleer
Aantal cilinders4
Aantal deuren5
BTW/Marge regelingBTW is niet aftrekbaar
Cilinderinhoud1598 CC
Omschrijving

Topkwaliteit en betaalbaarheid in één auto? Bij Hyundai kan het. Allemaal onder het motto 'New Thinking. New Possibilities'. Deze auto uit 2022 heeft nauwelijks gereden, met een tellerstand van slechts 10872 kilometer. Een fraai voorbeeld van een hybride auto. Zuinig in brandstof door de pittige elektromotor en maximale actieradius dankzij de verbrandingsmotor. Deze Hyundai is voorzien van een mooie en comfortabele lederen bekleding. Zelfs op de koudste dagen zorgt het verwarmbare stuurwiel, de voorstoelen en de achterbankverwarming ervoor dat u en uw passagiers het nooit koud hebben in deze luxueuze auto. De elektrische achterklep opent met een druk op de knop, zodat u gemakkelijk toegang heeft tot de bagageruimte. Bij de rijke uitrusting horen ook 19 inch lichtmetalen velgen, LED koplampen, aluminium dakrailing, elektrisch inklapbare buitenspiegels, extra getint glas en in delen neerklapbare achterbank.

Natuurlijk brengt het digitale dashboard alle ritinformatie perfect in beeld. Maar ook communicatie, navigatie en tal van andere functies zijn permanent te volgen. Met de 360 graden camera kunt u elk obstakel of gevaar rondom de auto detecteren, wat uw veiligheid verhoogt. Adaptive cruise control houdt de ingestelde snelheid vast en houdt automatisch afstand tot uw voorligger. De aanwezige file assistent meet de afstand tot uw voorligger en zorgt voor een veilige afstand. Staat het voor u opeens stil? Dan zorgt het systeem dat de auto ook stopt. Uw smartphone wordt een dashboard, met alle functies in beeld. Dankzij Connected Services en de speciale app. Ook dashboard met spraakbediening, premium audiosysteem, full map navigatiesysteem, kruisend verkeer detectie, automatische airconditioning en draadloos opladen zijn aan boord.

De intelligente veiligheidssystemen in deze auto waken continu over uw veiligheid. U rijdt ook veiliger omdat deze auto voor u de verkeersborden langs de weg kan lezen. De belangrijkste borden worden op uw instrumentarium geprojecteerd, zodat u ze niet kunt missen. Het Lane-keeping systeem garandeert dat u zich niet onverhoeds buiten de lijnen van de rijstrook begeeft. De actieve dodehoekdetectie helpt ongelukken te voorkomen. In deze Hyundai vinden we verder een forward collision warning system, hill hold functie, vermoeidheidsherkenning, autonoom remsysteem en bandenspanningcontrolesysteem.

Maak nu een afspraak voor een proefrit!

Bij Auto Alkmaar kunt u terecht voor een kwaliteitsoccasion. Wij zijn gespecialiseerd in jong gebruikte occasions in iedere prijsklasse. Onze auto’s zijn voorzien van onderhoud en hebben een duidelijke historie. 

Met onze jarenlange ervaring in de autobranche, hebben wij een duidelijk beeld gekregen van de behoeften van onze klant en de tekortkomingen in onze branche. 

Daarom werken wij bij Auto Alkmaar met heldere all-in prijzen; geen extra kosten of kleine lettertjes. Rijklaar, inclusief BOVAG Garantie; gewoon zoals het hoort.

Bent u geïnteresseerd? Informeer voordat u langs komt of uw auto nog beschikbaar is.  
Wij zijn te bereiken per mail op info@autoalkmaar.com of per telefoon/Whatsapp op 085 400 7250. 

Wilt u de auto graag bezichtigen, maar staat hij niet bij u in de buurt? Geen probleem, u kunt met ons videobellen via Whatsapp op 085 400 7250.  

Openingstijden: dinsdag t/m zaterdag van 09:30 tot 17:30, buiten openingstijden geopend op afspraak.

Hoewel we enorm ons best doen zijn foutjes in de advertentie niet altijd uit te sluiten. Controleer daarom alles wat je belangrijk vindt vóór je de auto koopt. 

Opties
achterbank verwarmd
airco (automatisch)
Apple Carplay/Android Auto
cruise control adaptief met Stop&Go
DAB ontvanger
dodehoekdetectie met correctie
draadloze telefoonlader
elektrisch bedienbare achterklep met sensorsturing
elektrisch verstelb. bestuurdersstoel met geheugen
lederen bekleding
lichtmetalen velgen 19"
navigatiesysteem full map
Garanties
100% onderhouden
Bovag
Nap