Mercedes-Benz AMG GT

4-Door Coupe AMG GT63 S 4MATIC+ Premium Plus - Panorama
  • Burmester
  • Softclose
  • 360 camera
  • HUD
  • Massagestoel
Bouwjaar 2019
Kilometerstand 53.723 km
Brandstof Benzine
Transmissie Automaat
Specificaties
Kenteken
NL
MC-09-26
CarrosserieHatchback
Bouwjaar2019
KleurGrijs
BrandstofBenzine
EnergielabelG
TransmissieAutomaat
BekledingLeder
Aantal cilinders8
Aantal deuren5
Afmetingen in cm (L B H)505 X 195 X 146
BTW/Marge regelingBTW is niet aftrekbaar
Omschrijving

MC: 0926

Deze Mercedes-Benz AMG GT 4-Door Coupe maakt een voortreffelijke indruk. Hiermee mag je gezien worden in de stad én op de weg! De begrippen exclusief en sportief zijn allebei van toepassing op de markante AMG-styling. Hij heeft een benzinemotor en een automatische transmissie. Het maakt niet uit hoe slecht het wegdek is. De luchtvering strijkt alle oneffenheden glad. Met zijn lederen bekleding is deze Mercedes-Benz comfortabel en stijlvol. De verwarmbare voorstoelen inclusief massagefunctie benadrukken nog maar eens dat we hier te maken hebben met een regelrechte verwenauto. Zit u goed? De stoelen zijn eenvoudig instelbaar dankzij de elektrische bediening met geheugen. Daglicht valt vrij binnen door het elektrisch bediende glazen panoramadak. De elektrische achterklep opent met een druk op de knop, zodat u gemakkelijk toegang heeft tot de bagageruimte. In deze Mercedes-Benz profiteert u onder andere ook van: 21 inch lichtmetalen velgen, AMG-styling, LED matrix verlichting, geluidsisolerende ramen, elektrisch inklapbare buitenspiegels en LED-achterlichten.

De digitale wereld van mobiliteit verwelkomt u; op het digitale dashboard wordt alles weergegeven om uw rit gemakkelijk en veilig te maken. Met de hulp van vier camera's, biedt de 360 graden camera op deze auto een panoramisch zicht, wat bijzonder nuttig is bij het parkeren en manoeuvreren. Met adaptive cruise control houdt deze auto automatisch afstand tot uw voorligger. Een smartphone met internetverbinding legt eenvoudig overal contact met de auto. U kunt functies activeren en de conditie van de auto monitoren. De geluidskwaliteit aan boord is 'next level' dankzij het high performance audiosysteem. Extra opties op deze auto zijn: dashboard met spraakbediening, navigatiesysteem met harde schijf, automatische airconditioning, sportstuur met schakelpaddels, draadloos opladen en keyless entry.

Zoals u mag verwachten van deze Mercedes-Benz AMG GT 4-Door Coupe is hij uitgerust met een reeks aan actieve veiligheidssystemen. Onbedoeld buiten de rijstrook raken wordt voorkomen door het Lane-keeping systeem. Verder is deze auto uitgerust met head-up display, dodehoekdetectie en bandenspanningcontrolesysteem.

Om deze auto echt te ervaren, moet u beslist een proefrit maken. Mail ons nu of bel ons, dan maken we snel een afspraak.


Bedrijfsinformatie

C-Gallery Exclusive levert deze auto met voorwaarden zoals standaard 1 maand garantie, poetsbehandeling, complete historie, onderhoudsboekjes en uiteraard 2 sleutels.

De auto's kunnen soms bij de garage staan voor inspectie of cosmetische (of overige) handelingen. Wij adviseren daarom alvorens uw bezoek telefonisch contact op te nemen voor beschikbaarheid om teleurstelling te voorkomen.
Wij bieden altijd de mogelijkheid tot inruil! Door onze groot netwerk aan relaties en collega bedrijven bieden wij altijd de mogelijkheid aan voor inruil. Op afstand per mail of WhatsApp kunnen wij een indicatie afgeven onder voorbehoud van technisch goed en alles functionerend naar behoren.
Om het voorstel concreet te maken van het betreffende inruilvoertuig is het wel vereist de auto mee te nemen.

C-Gallery Exclusive standaard leveringsvoorwaarden:
- 1 maand huisgarantie
- Poetsbehandeling
- Gratis tenaamstelling

C-Gallery Exclusive biedt meerdere garantie pakketten aan.
Zo bieden wij onderstaand de mogelijkheid aan van pakketen:
3 maanden huisgarantie (motor + transmissie)
6 maanden huisgarantie (motor + transmissie)
9 maanden huisgarantie (motor + transmissie)
12 maanden huisgarantie (motor + transmissie)

De prijzen van deze pakketten verschillen per auto. Neemt u hiervoor contact met ons op.

Wij doen er alles aan om de informatie op onze website zo compleet en kloppend mogelijk te houden, echter kunnen hieraan geen rechten worden ontleend. Fouten zijn immers nooit uit te sluiten. Vertrouw daarom niet alleen op deze informatie, maar controleer bij aankoop de zaken die uw beslissing zouden kunnen beïnvloeden.

Opties
360 graden camera
achterasbesturing
Achterbank 3-persoons
Achterspoiler
Achterstoelen verwarmd
Airbag(s) hoofd achter
Airbag(s) hoofd voor
Airbag(s) knie
Airbag(s) side voor
Airbag bestuurder
Airbag passagier
Airco (automatisch)