Ford Kuga

2.5 PHEV ST-Line
  • 12.3 inch personaliseerbare Digital Cockpit (HCAAV)
  • 18 inch lichtmetalen velgen 5x2-spaaks in Rock Metallic (D2UB3)
  • achterbank verwarmd
  • achteruitrij assistent
  • Apple Carplay/Android Auto
  • Automatische airco met 3 zones en bediening voor achterpassagiers (AC G)
Bouwjaar 2022
Kilometerstand 62.086 km
Brandstof Hybride
Transmissie Automaat
Specificaties
Kenteken
NL
Z-085-FG
CarrosserieSUV
Bouwjaar2022
KleurSolar silver
BrandstofHybride
EnergielabelA
TransmissieAutomaat
BekledingStof
Aantal cilinders4
Aantal deuren5
BTW/Marge regelingBTW is aftrekbaar
Cilinderinhoud2488 CC
Omschrijving

Voor deze Ford Kuga moet u snel zijn, want die gaat aandacht krijgen. Net binnen, maar daar blijft-ie niet lang! Zuinig rijden, minder uitstoot, maximale radius. Door de hybride motor die elektrisch én benzinerijden mogelijk maakt is dit de ideale combi. Zelfs op de koudste dagen zorgt het verwarmbare stuurwiel, de voorstoelen en de achterbankverwarming ervoor dat u en uw passagiers het nooit koud hebben in deze luxueuze auto. De sportstoelen geven het interieur van deze Kuga een super strakke en sportieve uitstraling. Het elektrisch bediende glazenpanorama dak zorgt voor licht en gevoel van ruime. De bagageruimte is toegankelijk via een comfortverhogende elektrische achterklep. Ook 18 inch lichtmetalen velgen, sportonderstel, adaptieve verlichting, aluminium dakrailing, elektrisch inklapbare buitenspiegels en extra getint glas horen tot de voorzieningen op deze auto.

Voor een goed en duidelijk overzicht onderweg is het digitale dashboard uitermate slim ingedeeld. Met de achteruitrijcamera ziet u wat er achter de auto gebeurt. Zo rijdt u moeiteloos achteruit. Met adaptive cruise control houdt de auto zelfstandig afstand tot uw voorligger. Een veiligheidsverhogende optie waarmee u comfortabel onderweg bent. Gemak dient de mens. Dankzij de spraaksturing bedient u de belangrijkste functie met uw stem. Hoe is het met de banden, de accu en andere onderdelen? Connected Services maakt het inzichtelijk, 24/7 via de app. Ook is de Ford uitgerust met: full map navigatiesysteem, achteropkomend verkeer waarschuwing, automatische airconditioning, DAB ontvangst, regensensor en keyless entry.

Elektronische veiligheidsvoorzieningen helpen u onderweg om de situatie op de weg te beoordelen. Deze systemen waarschuwen u als er een riskante situatie ontstaat, en kunnen in bepaalde gevallen ook zelf ingrijpen. Net als in een straaljager kunt u altijd vooruit blijven kijken. De head-up display zorgt dat uw ogen geen seconde hoeven af te dwalen en projecteert alle benodigde info op de voorruit.. U rijdt ook veiliger omdat deze auto voor u de verkeersborden langs de weg kan lezen. De belangrijkste borden worden op uw instrumentarium geprojecteerd, zodat u ze niet kunt missen. Indien u onbedoeld de rijstrook lijkt te verlaten, reageert het Lane-keeping systeem meteen en corrigeert. Met voorzieningen als dodehoekdetectie, forward collision warning system, hill hold functie, vermoeidheidsherkenning, autonoom remsysteem en bandenspanningcontrolesysteem, bent u altijd veilig onderweg.

Bent u nieuwsgierig geworden? Bel ons nu of mail ons voor meer informatie.

Bij Auto Alkmaar kunt u terecht voor een kwaliteitsoccasion. Wij zijn gespecialiseerd in jong gebruikte occasions in iedere prijsklasse. Onze auto’s zijn voorzien van onderhoud en hebben een duidelijke historie. 

Met onze jarenlange ervaring in de autobranche, hebben wij een duidelijk beeld gekregen van de behoeften van onze klant en de tekortkomingen in onze branche. 

Daarom werken wij bij Auto Alkmaar met heldere all-in prijzen; geen extra kosten of kleine lettertjes. Rijklaar, inclusief BOVAG Garantie; gewoon zoals het hoort.

Bent u geïnteresseerd? Informeer voordat u langs komt of uw auto nog beschikbaar is.  
Wij zijn te bereiken per mail op info@autoalkmaar.com of per telefoon/Whatsapp op 085 400 7250. 

Wilt u de auto graag bezichtigen, maar staat hij niet bij u in de buurt? Geen probleem, u kunt met ons videobellen via Whatsapp op 085 400 7250.  

Openingstijden: dinsdag t/m zaterdag van 09:30 tot 17:30, buiten openingstijden geopend op afspraak.

Hoewel we enorm ons best doen zijn foutjes in de advertentie niet altijd uit te sluiten. Controleer daarom alles wat je belangrijk vindt vóór je de auto koopt. 

Opties
12.3 inch personaliseerbare Digital Cockpit (HCAAV)
18 inch lichtmetalen velgen 5x2-spaaks in Rock Metallic (D2UB3)
achterbank verwarmd
achteruitrij assistent
Apple Carplay/Android Auto
Automatische airco met 3 zones en bediening voor achterpassagiers (AC G)
autonome parkeerfunctie
camera voor
cruise control adaptief met Stop&Go en stuurhulp
dodehoek detectie
Draadloos laden mobiele telefoon (IEXAB)
grootlichtassistent
Garanties
100% onderhouden
Bovag