BMW X2

XDrive25e High Executive M-Sport + Panorama
  • Leder
  • ACC
  • Camera
  • LED
  • Dealer Onderhouden
Bouwjaar 2021
Kilometerstand 94.144 km
Brandstof Hybride
Transmissie Automaat
Specificaties
Kenteken
NL
X-475-KS
CarrosserieSUV
Bouwjaar2021
KleurGrijs metallic
BrandstofHybride
EnergielabelA
TransmissieAutomaat
BekledingLeder
Aantal cilinders3
Aantal deuren5
Afmetingen in cm (L B H)436 X 182 X 151
BTW/Marge regelingBTW is aftrekbaar
Omschrijving

Zeer complete in nette staat verkerende X2. Volledig BMW dealer onderhouden.

Neem plaats in de cockpit, start de motor en voel het vermogen. Met deze sportieve BMW X2 hebt u altijd de controle. De aandrijving van deze BMW wordt verzorgd door een driecilinder motor en een automatische transmissie. Zonder overdrijven een uitvoering met luxe en gemak: het elektrisch bediende glazen panorama dak, de elektrisch bedienbare achterklep en een mooi lederen interieur. Deze auto is ook voorzien van stoelverwarming. Tot de uitrusting behoren ook 19 inch lichtmetalen velgen, sportonderstel, warmtewerend glas, zwarte hemelbekleding, LED-achterlichten, verwarmde ruitensproeiers, elektrisch bedienbare en verwarmde buitenspiegels, LED-dagrijverlichting en in delen neerklapbare achterbank.

Voor de veiligheid op de weg is het goed dat u uw ogen op de weg kunt houden en uw handen aan het stuur. Want het audiosysteem, met DAB-ontvangst, en het navigatiesysteem bedient u vanaf het stuurwiel en met spraakbediening. De automatische airconditioning zorgt voor een prettige binnentemperatuur. Het hoort bij een intelligente auto als deze dat hij zelf in staat is om zijn omgeving in de gaten te houden. Dat doet deze BMW met een automatisch inschakelbare verlichting en een regensensor. Met de keyless start hoeft u alleen de elektronische token op zak te hebben om in te stappen en te starten. Sleutels niet meer nodig! Wat u ook in deze auto kunt vinden zijn lederen stuur, boordcomputer en isofix-aansluiting.

De BMW X2 is ook voorzien van ADAS. Deze Advanced Driver Assistence Systems fungeren als extra ogen en oren: ze houden voor u de weg in de gaten en grijpen in wanneer dat nodig is. De actuele snelheidslimiet, een inhaalverbod en andere verkeersborden; de verkeersborddetectie ondersteunt u tijdens elke rit. Het accident avoidance system helpt aanrijdingen te voorkomen. Vermoeidsheidsherkenning neemt tekenen van vermoeidheid waar bij de bestuurder. Het systeem voorkomt dat er daardoor ongelukken gebeuren. Het Lane-keeping systeem doet precies wat nodig is: waarschuwen en corrigeren bij onbedoelde overschrijding van de rijstrooklijnen.

Probeer deze auto uit en maak een proefrit. We zetten 'm graag voor u klaar!

Opties
Accident Avoidance System
Achterbank in delen neerklapbaar
Achterbank inklapbaar
Achterspoiler
Achteruitrijcamera
Afdaal assistent
Airbag(s) hoofd voor
Airbag(s) side voor
Airbag bestuurder
Airbag passagier
Airco automatisch
Airconditioning
Garanties
Bovag