Volvo XC90

2.4 D5 Ocean Race
  • 7 PERSOONS
Bouwjaar 2006
Kilometerstand 399.078 km
Brandstof Diesel
Transmissie Automaat
Specificaties
Kenteken
NL
49-TD-HG
CarrosserieSUV
Bouwjaar2006
KleurBlauw
BrandstofDiesel
EnergielabelF
TransmissieAutomaat
BekledingHalf leder / stof
Aantal cilinders5
Aantal deuren5
Afmetingen in cm (L B H)480 X 190 X 178
BTW/Marge regelingBTW is niet aftrekbaar
Omschrijving

‘Volvo for life', zeggen ze in Zweden. En daarin zit het allemaal besloten: prestaties, innovatie en vooral veilig en vooruitstrevend rijden. Natuurlijk ook in dit model. De aandrijving van deze Volvo wordt verzorgd door een vijfcilinder motor en een automatische transmissie. Het stijlvolle lederen interieur geeft deze Volvo XC90 net dat beetje extra. In het donker zorgt de xenonverlichting voor een goed zicht op de weg. In deze Volvo profiteert u onder andere ook van: 18 inch lichtmetalen velgen, aluminium dakrailing, getint glas, verstelbare lendensteunen, metallic lak, elektrisch bedienbare ramen voor, elektrisch inklapbare buitenspiegels en neerklapbare achterbank.

De bediening van het audio-installatiesysteem gebeurt met knoppen op het stuur. In een auto als deze kunt u niet zonder electronic climate control, zodat de temperatuur altijd goed is. Het hoort bij een intelligente auto als deze dat hij zelf in staat is om zijn omgeving in de gaten te houden. Dat doet deze Volvo niet alleen met een automatisch inschakelbare verlichting en een regensensor, maar hij beschikt ook over parkeersensoren achter, die u helpen om gemakkelijk in te parkeren. Nooit te snel, altijd constant: dat is het voordeel van de aanwezige cruise control. Met lederen versnellingspook, verstelbaar stuur, automatisch dimmende binnenspiegel, boordcomputer, centrale deurvergrendeling met afstandsbediening en bagage afdekhoes is deze Volvo helemaal compleet.

In de Volvo XC90 heeft uw veiligheid en die van uw omgeving prioriteit. Brake assist herkent een noodsituatie en voert de remdruk op om de remweg te verkorten.

Heeft u serieus interesse in deze auto? Bel of mail ons dan voor een afspraak. Deze Volvo XC90 komt uit 2006, werd geleverd van 14-11-2005 tot 30-06-2006 en kostte toen € 71,989.-. Deze originele Nederlandse personenauto staat sinds 2006 op kenteken, is voorzien van een diesel motor, heeft een maximum vermogen van 136 kW (185 PK) en een cilinderinhoud van 2401 cc.

De personenauto heeft een topsnelheid van 190 km per uur en bereikt vanuit stilstand de 100 km/u in 11.5 seconden. Het verbruik van deze personenauto is gemiddeld 9.00 liter per 100 km en hij weegt 2044 kg. De wegenbelasting bedraagt € 664.- per kwartaal.

Opties
Achterbank neerklapbaar
Achterspoiler
Airbag(s) hoofd achter
Airbag(s) hoofd voor
Airbag(s) side voor
Airbag bestuurder
Airbag passagier
Anti Blokkeer Systeem
Anti Blokkeer Systeem (ABS)
Anti Slip Control
Armsteun voor
Audioinstallatie met CD-speler
Garanties
Nap