Suzuki Celerio

1.0 Comfort AIRCO/EL.PAKKET/BLUETOOTH
    Bouwjaar 2017
    Kilometerstand 94.593 km
    Brandstof Benzine
    Transmissie Handgeschakeld
    Specificaties
    Kenteken
    NL
    NP-745-F
    CarrosserieHatchback
    Bouwjaar2017
    KleurLicht wit
    BrandstofBenzine
    EnergielabelA
    TransmissieHandgeschakeld
    BekledingStof
    Aantal cilinders3
    Aantal deuren5
    Afmetingen in cm (L B H)375 X 162 X 153
    BTW/Marge regelingBTW is aftrekbaar
    Omschrijving

    Deze Suzuki Celerio is ontwikkeld om uw leven gemakkelijker te maken. En comfortabeler. En veiliger. Kijk maar naar zijn ruimtelijke interieur, zijn stijlvol gelijnde carrosserie en zijn krachtige motor. Hebt u een vlotte rijstijl? Dan is deze Suzuki met zijn zuinige maar pittige motor geknipt voor u. In deze Suzuki profiteert u onder andere ook van: LED-dagrijverlichting, in delen neerklapbare achterbank, elektrisch bedienbare ramen voor en bumpers in carrosseriekleur. Behalve besparen op de brandstofkosten, betaald u ook een laag wegenbelastingtarief.

    U kunt het audiosysteem bedienen vanaf het stuurwiel, dit zorgt ervoor dat u uw aandacht op de weg kunt blijven houden. Met de aanwezige airconditioning bepaalt u zelf het binnenklimaat. De uitrusting van deze Suzuki is met centrale deurvergrendeling met afstandsbediening, boordcomputer en verstelbaar stuur behoorlijk compleet.

    Pragmatisch en veilig als deze auto is, beschikt hij over diverse veiligheidssystemen. In een noodsituatie telt elke meter. Het brake assist systeem van deze auto zorgt ervoor dat uw remweg korter wordt. In deze Suzuki vinden we verder een hill hold functie en bandenspanningcontrolesysteem.

    Met het bijgeleverde tellerrapport van Nationale Autopas weet u dat de kilometerstand van deze auto zuiver is. Natuurlijk bent u van harte welkom om deze auto in ons bedrijf te komen bekijken. Laat u ons weten wanneer u wilt komen?


    Bedrijfsinformatie

    Welkom bij Auto Scheepers. Ons bedrijf is gevestigd in Surhuisterveen, een gezellig pittoresk dorp in de provincie Friesland. Naast een gedegen werkplaats hebben we altijd een ruim aanbod van minimaal 100 gebruikte kwaliteitsoccasions. Iedere occasion wordt standaard gereinigd, gepoetst en aangeboden met een geldige, of anders nieuwe APK. Tevens is iedere occasion voorzien van de Nationale Autopas (of anders vermeld). Daarnaast hebben wij verschillende mogelijkheden om uw auto te financieren, verzekeren en bieden wij verschillende zekerheidspakketten aan, vraag hiervoor naar de mogelijkheden. Klanttevredenheid staat bij ons hoog in het vaandel, dit is voor u terug te vinden op diverse autosites of op onze eigen website www.autoscheepers.nl. U bent van harte welkom vrijblijvend een occasion bij Auto Scheepers te bekijken, waarbij inruil van uw eigen auto geen probleem is.

    Met Vriendelijke Groet,

    Team Auto Scheepers.

    Opties
    Achterbank in delen neerklapbaar
    Achterruitverwarming
    Achterruitwisser en sproeier
    Airbag(s) hoofd achter
    Airbag(s) hoofd voor
    Airbag(s) side voor
    Airbag bestuurder
    Airbag passagier
    Airco
    Alarm klasse 1(startblokkering)
    Anti Blokkeer Systeem
    Anti doorSlip Regeling
    Garanties
    Nap