Ford Focus

Wagon 1.6 TI-VCT Trend Sport 125PK Navi Cruise Camera Pdc Nette Auto Clima
    Bouwjaar 2011
    Kilometerstand 133.945 km
    Brandstof Benzine
    Transmissie Handgeschakeld
    Specificaties
    Kenteken
    NL
    2-XJF-35
    CarrosserieStationwagon
    Bouwjaar2011
    KleurGrijs metallic
    BrandstofBenzine
    EnergielabelA
    TransmissieHandgeschakeld
    BekledingOnbekend
    Aantal cilinders4
    Aantal deuren5
    Afmetingen in cm (L B H)456 X 182 X 151
    BTW/Marge regelingBTW is niet aftrekbaar
    Omschrijving

    Go Further, een kreet die bij u past? Dan is deze Ford zeker een nadere blik waard! De aandrijving van deze Ford wordt verzorgd door een viercilinder motor en een handgeschakelde vijfversnellingsbak. Ook is de auto voorzien van: 16 inch lichtmetalen velgen, elektrisch bedienbare en verwarmde buitenspiegels, verstelbare lendensteunen en elektrisch bedienbare ramen achter.

    Kom maar, kom maar, kom maar... ho! Prettig hoor, zo'n achteruitrijcamera. De automatische airconditioning zorgt voor een prettige binnentemperatuur. Ook automatisch dimmende binnenspiegel, lederen stuur, centrale deurvergrendeling met afstandsbediening en boordcomputer horen tot de voorzieningen op deze auto.

    Pragmatisch en veilig als deze auto is, beschikt hij over diverse veiligheidssystemen. Brake assist herkent een noodsituatie en voert de remdruk op om de remweg te verkorten.

    Natuurlijk bent u van harte welkom om deze auto in ons bedrijf te komen bekijken. Laat u ons weten wanneer u wilt komen?


    Financiering van deze auto is bij ons altijd mogelijk. Zowel zakelijk als privé zijn de mogelijkheden aanwezig. Wij werken samen met verschillende financieringsmaatschappijen. Uw financiering kan al binnen 24 uur geregeld zijn. Neem contact met ons op om de mogelijkheden te bespreken.


    ALLE INRUIL MOGELIJK

    Carpoint Heerhugowaard
    Pascalstraat 10A 1704RD Heerhugowaard
    0687345010

    Op de caravan-boulevard in Heerhugowaard vindt u ons in de straat van Theo Stet Caravans, campers en meubelen.


    Bedrijfsinformatie

    Hoewel alle gegevens met de grootst mogelijke zorgvuldigheid zijn samengesteld is Carpoint Heerhugowaard niet aansprakelijk voor enige directe of indirecte schade die zou kunnen ontstaan door het gebruik van deze aangeboden informatie. Aan de verstrekte informatie kunnen op geen enkele wijze rechten worden ontleend of aanspraken worden gemaakt wanneer deze niet door een tekeningsbevoegde is ondertekend. Alle informatie is onder voorbehoud van druk-, zet-, prijs-, spel- en programmeerfouten. Alle afbeeldingen zoals deze getoond worden zijn auteursrechtelijk beschermd en mogen niet worden gebruikt door derden.

    Opties
    Achteruit rij camera
    Airbag(s) hoofd voor
    Airbag(s) side voor
    Airbag bestuurder
    Airbag passagier
    Airco
    Airco automatisch
    Anti Blokkeer Systeem
    Anti Blokkeer Systeem (ABS)
    Anti Slip Control
    Armsteun voor
    Bestuurdersstoel in hoogte verstelbaar