Audi S3

Sportback 2.0 TFSI quattro Incl. BTW
  • Panorama
  • ACC
  • Sfeerverlichting
  • Fabrieksgarantie
  • Matrix
  • 2023!
Bouwjaar 2023
Kilometerstand 11.412 km
Brandstof Benzine
Transmissie Automaat
Specificaties
Kenteken
NL
MC-64-02
CarrosserieHatchback
Bouwjaar2023
KleurGrijs metallic
BrandstofBenzine
EnergielabelOnbekend
TransmissieAutomaat
BekledingHalf leder / stof
Aantal cilinders4
Aantal deuren5
BTW/Marge regelingBTW is aftrekbaar
Cilinderinhoud1984 CC
Omschrijving

MC:6402

Hij oogt indrukwekkend en sportief, deze Audi S3 Sportback. Bent u bestand tegen een beetje bekijks? Dan zal de S-Line styling u zeker aanspreken. De aandrijving van deze Audi wordt verzorgd door een viercilinder benzinemotor en een automatische transmissie. Een weldaad voor u en uw bijrijder: deze Audi S
3 Sportback heeft verwarmbare voorstoelen. De sportstoelen houden u en uw passagier stevig vast tijdens een snelle rit, maar bieden ook altijd comfortabele ondersteuning. Dat noemen ze nou een ruimtelijk effect: het elektrisch bediende glazen panoramadak. U wordt in deze auto ook getrakteerd op 19 inch lichtmetalen velgen, Full LED koplampen, sportonderstel, warmtewerend glas, dakspoiler en in delen neerklapbare achterbank.

Adaptive cruise control is veilig en comfortabel. De snelheidsregelaar houdt automatisch afstand tot het voertuig dat voor u rijdt. De speciale app verbindt met Connected Services, die de status van vitale functies bijhoudt en waarschuwt als u bijvoorbeeld moet tanken, de bandenspanning moet controleren of olie moet bijvullen. Het audio-installatiesysteem met DAB-ontvangst en het full map navigatiesysteem bedient u veilig met knoppen op het stuur. Geef uw smartphone weer 100% met de draadloze telefoonlader. Electronic climate control verwarmt of koelt het interieur met een druk op de knop. Ook sportstuur met schakelpaddels, parkeersensoren achter, regensensor, keyless entry en centrale deurvergrendeling met afstandsbediening zijn aan boord.

Geavanceerde veiligheidssystemen kijken tijdens elke rit met u mee en schatten continu de risico's in. Wat deze auto ook kan, is lezen. Hij 'leest' voor u de verkeersborden tijdens de rit en attendeert u erop door ze op het dashboard te projecteren. Het Lane-keeping systeem registreert permanent of u binnen de lijnen van de rijstrook blijft; dwaalt u onbedoeld af, dan waarschuwt het systeem en corrigeert de koers. Het risico van een kop-staartbotsing wordt aanzienlijk verminderd door de forward collision warning. In deze Audi vinden we verder een brake assist en bandenspanningcontrolesysteem.

Tijd voor een proefrit in deze sportwagen? Maak nu een afspraak!

Niet voor niets is de hatchback de meest populaire carrosserievorm in West Europa. De S-Line styling verfraait het uiterlijk met verschillende sportieve accenten. De uitstekende prestaties van deze auto komen van de viercilinder benzinemotor en de automatische transmissie. Deze auto is ook voorzien van stoelverwarming. Voel die ruimte eens! Lekker veel licht door het elektrisch bediende glazen panoramadak. Met matrix LED-verlichting rijdt u eigenlijk altijd met groot licht, dus maximaal zicht. Toch is verblinden er niet bij, want het systeem regelt de verlichting zo dat tegenliggers er geen last van hebben. Bij de zeer complete uitrusting van deze auto behoren ook 19 inch lichtmetalen velgen, sportonderstel, warmtewerend glas, dakspoiler, in delen neerklapbare achterbank en LED-achterlichten.

Met adaptive cruise control houdt deze auto automatisch afstand tot uw voorligger. Had u de auto nou wel afgesloten? Met Connected Services checkt u het overal en altijd. Het full map navigatiesysteem is uw vertrouwde gids, waarheen de reis ook gaat. Het spreekt voor zich dat een auto als deze ook van electronic climate control is voorzien. Alle belangrijke audiofuncties heeft u onder handbereik met de audiobediening op het stuur. Deze Audi is voorzien van sportstuur met schakelpaddels, draadloos opladen, DAB ontvangst, parkeersensoren achter, regensensor en keyless entry.

Geavanceerde veiligheidssystemen kijken tijdens elke rit met u mee en schatten continu de risico's in. Een belangrijke bijdrage aan de veiligheid onderweg levert de verkeersbord-detectie in deze Audi. Met het Lane-keeping systeem gaat u nooit onbedoeld over de streep. Forward collision warning is een automatisch waarschuwingssysteem dat direct in werking treedt bij gevaar voor een kop-staartbotsing. Verder is deze auto uitgerust met brake assist en bandenspanningcontrolesysteem.

Maak een afspraak voor een proefrit en ervaar het rijgevoel van deze sportwagen zelf!


Bedrijfsinformatie

C-Gallery Exclusive levert deze auto met voorwaarden zoals standaard 1 maand garantie, poetsbehandeling, complete historie, onderhoudsboekjes en uiteraard 2 sleutels.

De auto's kunnen soms bij de garage staan voor inspectie of cosmetische (of overige) handelingen. Wij adviseren daarom alvorens uw bezoek telefonisch contact op te nemen voor beschikbaarheid om teleurstelling te voorkomen.
Wij bieden altijd de mogelijkheid tot inruil! Door onze groot netwerk aan relaties en collega bedrijven bieden wij altijd de mogelijkheid aan voor inruil. Op afstand per mail of WhatsApp kunnen wij een indicatie afgeven onder voorbehoud van technisch goed en alles functionerend naar behoren.
Om het voorstel concreet te maken van het betreffende inruilvoertuig is het wel vereist de auto mee te nemen.

C-Gallery Exclusive standaard leveringsvoorwaarden:
- 1 maand huisgarantie
- Poetsbehandeling
- Gratis tenaamstelling

C-Gallery Exclusive biedt meerdere garantie pakketten aan.
Zo bieden wij onderstaand de mogelijkheid aan van pakketen:
3 maanden huisgarantie (motor + transmissie)
6 maanden huisgarantie (motor + transmissie)
9 maanden huisgarantie (motor + transmissie)
12 maanden huisgarantie (motor + transmissie)

De prijzen van deze pakketten verschillen per auto. Neemt u hiervoor contact met ons op.

Wij doen er alles aan om de informatie op onze website zo compleet en kloppend mogelijk te houden, echter kunnen hieraan geen rechten worden ontleend. Fouten zijn immers nooit uit te sluiten. Vertrouw daarom niet alleen op deze informatie, maar controleer bij aankoop de zaken die uw beslissing zouden kunnen beïnvloeden.

Opties
Achterbank in delen neerklapbaar
Airbag(s) hoofd achter
Airbag(s) hoofd voor
Airbag(s) side voor
Airbag bestuurder
Airbag passagier
Airco separaat achter
Aluminium delen exterieur
Aluminium interieur afwerking
Anti Blokkeer Systeem
Anti doorSlip Regeling
Apple Carplay/Android Auto