Volvo XC40

T4 Recharge Inscription
  • 2-zone Electronic Climate Control met gekoeld dashboardkastje (007)
  • 19" 5-Spaaks Black / Diamond Cut velgen met 235/50 R19 banden (922)
  • achteruitrijcamera
  • Apple Carplay/Android Auto
  • Automatisch dimmende binnen- en buitenspiegels (169)
  • DAB ontvanger
Bouwjaar 2021
Kilometerstand 29.626 km
Brandstof Hybride
Transmissie Automaat
Specificaties
Kenteken
NL
Z-736-BG
CarrosserieSUV
Bouwjaar2021
KleurOnyx Schwarz-Metallic (donker zwart)
BrandstofHybride
EnergielabelA
TransmissieAutomaat
BekledingStof
Aantal cilinders3
Aantal deuren5
BTW/Marge regelingBTW is aftrekbaar
Cilinderinhoud1477 CC
Omschrijving

Geavanceerde techniek, waarbij een verbrandingsmotor samenwerkt met een elektromotor, zorgt dat deze auto geweldige prestaties neerzet en toch zuinig is met brandstof. Dit is een Volvo XC40 uit 2021, hij heeft 29626 kilometer op de teller. De verwarmbare voorstoelen benadrukken nog maar eens dat we hier te maken hebben met een regelrechte verwenauto voor bestuurder en bijrijder. Comfort, licht en het complete gevoel van ruimte wordt verzorgd door het elektrisch bediende panoramadak. Een praktische extra is de elektrisch bedienbare achterklep die opent en sluit met een druk op de knop. Als de 'r' in de maand zit, komt zo'n verwarmd stuurwiel als geroepen! In deze Volvo profiteert u onder andere ook van: 19 inch lichtmetalen velgen, LED koplampen, aluminium dakrailing, elektrisch inklapbare buitenspiegels, extra getint glas en in delen neerklapbare achterbank.

Een gevisualiseerd overzicht van alle belangrijke functies wordt geleverd door het digitale dashboard. Altijd achter zicht, nooit meer nekkramp! De achteruitrijcamera maakt het supermakkelijk. Dankzij Connected Services houdt u de auto nog gemakkelijker in topconditie. Elke dag. Uw veiligheid op de weg wordt verhoogd door het audio-installatiesysteem met DAB-ontvangst en het navigatiesysteem met harde schijf te bedienen vanaf het stuur of met spraakbediening, zodat uw handen veilig op het stuur blijven en uw ogen gericht zijn op de weg. Onderweg de smartphone opladen gaat helemaal zonder snoeren, door de draadloze telefoonlader. Natuurlijk behoren achteropkomend verkeer waarschuwing, kruisend verkeer detectie, electronic climate control, regensensor, cruise control en keyless Go ook tot de uitrusting van deze complete auto.

Tijdens de rit wordt u als bestuurder ondersteund door verschillende systemen die de weg en uw omgeving in de gaten houden. In het instrumentarium kunt u bovendien de verkeersborden zien die u onderweg tegenkomt. Zo helpt deze Volvo u om veiliger te rijden. Onbedoeld buiten de rijstrook raken wordt voorkomen door het Lane-keeping systeem. In een noodsituatie waarschuwt forward collision warning bij een dreigende aanrijding met een voorligger. De veiligheid van deze auto wordt verder verhoogd door hill hold functie, brake assist, vermoeidheidsherkenning en bandenspanningcontrolesysteem.

Neem contact op voor een afspraak en laat een proefrit het bewijs leveren!

Bij Auto Alkmaar kunt u terecht voor een kwaliteitsoccasion. Wij zijn gespecialiseerd in jong gebruikte occasions in iedere prijsklasse. Onze auto’s zijn voorzien van onderhoud en hebben een duidelijke historie. 

Met onze jarenlange ervaring in de autobranche, hebben wij een duidelijk beeld gekregen van de behoeften van onze klant en de tekortkomingen in onze branche. 

Daarom werken wij bij Auto Alkmaar met heldere all-in prijzen; geen extra kosten of kleine lettertjes. Rijklaar, inclusief BOVAG Garantie; gewoon zoals het hoort.

Bent u geïnteresseerd? Informeer voordat u langs komt of uw auto nog beschikbaar is.  
Wij zijn te bereiken per mail op info@autoalkmaar.com of per telefoon/Whatsapp op 085 400 7250. 

Wilt u de auto graag bezichtigen, maar staat hij niet bij u in de buurt? Geen probleem, u kunt met ons videobellen via Whatsapp op 085 400 7250.  

Openingstijden: dinsdag t/m zaterdag van 09:30 tot 17:30, buiten openingstijden geopend op afspraak.

Hoewel we enorm ons best doen zijn foutjes in de advertentie niet altijd uit te sluiten. Controleer daarom alles wat je belangrijk vindt vóór je de auto koopt. 

Opties
2-zone Electronic Climate Control met gekoeld dashboardkastje (007)
19" 5-Spaaks Black / Diamond Cut velgen met 235/50 R19 banden (922)
achteruitrijcamera
Apple Carplay/Android Auto
Automatisch dimmende binnen- en buitenspiegels (169)
DAB ontvanger
Draadloos telefoon opladen (918)
Elektrisch bedienbaar glazen panoramisch schuif-/kanteldak met elektrisch bedienbaarzonnescherm (030)
elektrisch bedienbare achterklep met sensorsturing
Extra getint glas achterportieren en achterruit (179)
Keyless entry/go
koplampen adaptief
Garanties
100% onderhouden
Bovag