Volkswagen Tiguan Allspace

1.5 TSI 150PK 'DSG' HIGHLINE LED/PDC/LMV
    Bouwjaar 2021
    Kilometerstand 21.011 km
    Brandstof Benzine
    Transmissie Automaat
    Specificaties
    Kenteken
    NL
    T-952-LH
    CarrosserieSUV
    Bouwjaar2021
    KleurDonker zwart
    BrandstofBenzine
    EnergielabelC
    TransmissieAutomaat
    BekledingAlcantara
    Aantal cilinders4
    Aantal deuren5
    BTW/Marge regelingBTW is aftrekbaar
    Cilinderinhoud1495 CC
    Omschrijving

    ? Stijlvol design:
    Met zijn gestroomlijnde en tijdloze ontwerp trekt de Tiguan Allspace onmiddellijk de aandacht. De strakke lijnen, de kenmerkende Volkswagen-grille en de elegante koplampen zorgen voor een moderne en sportieve uitstraling.

    ? Ruimte voor iedereen:
    Of je nu een avontuurlijke roadtrip plant of gewoonweg behoefte hebt aan extra bagageruimte, de Tiguan Allspace biedt de oplossing. Met zijn ruime zitplaatsen en uitgebreide interieurruimte kun je comfortabel reizen en genieten van een ongeëvenaarde flexibiliteit.

    ? Krachtige prestaties:
    De Tiguan Allspace is uitgerust met een indrukwekkende motor die kracht en efficiëntie combineert. Of je nu de stad verkent of de snelweg trotseert, deze SUV levert een soepele en responsieve rijervaring.

    ? Onderhoudsgeschiedenis:
    Deze Volkswagen Tiguan Allspace is dealer onderhouden.

    Is deze auto echt wat voor u? Kijk voor meer informatie op de website van autobedrijf Heijne www.autovoorraad.nl Tel:020-4973274


    Bedrijfsinformatie

    Autobedrijf Heijne is een BOVAG occasion dealer met een topselectie jong gebruikte auto`s deze zijn: 100% onderhouden met duidelijke historie, gegarandeerde kilometerstanden, BOVAG garantie en altijd scherp geprijsd. Uw huidige auto ruilen wij graag in! Ook zijn wij gespecialiseerd in het financieren van u nieuwe aankoop dit zowel voor de particuliere klant of Financial-lease voor de (startende) ondernemer en zzp’er. Dit tegen de meest gunstige voorwaardes en laagste rente tarieven. Optioneel kunt u kiezen voor het Heijne Afleverpakket €595-. En ook na aankoop kunnen wij u van dienst blijven zijn in onze eigen werkplaats. Bekijk onze voorraad jong gebruikte auto`s op de website van Autobedrijf Heijne op www.autovoorraad.nl of kom langs voor een bezichtiging in onze showroom in Zwanenburg. Tel 020-4973274 WhatsApp: 0640049905 Mail: info@autovoorraad.nl
    Wij doen er alles aan om de informatie op onze website zo compleet en kloppend mogelijk te houden, echter kunnen hieraan geen rechten worden ontleent.

    Opties
    Achterbank in delen neerklapbaar
    Achterbank verstelbaar
    Achteropkomend verkeer waarschuwing
    Achterspoiler
    adaptive cruise control
    Afdaal assistent
    Airbag(s) hoofd achter
    Airbag(s) hoofd voor
    Airbag(s) knie
    Airbag(s) side voor
    Airbag bestuurder
    Airbag passagier
    Garanties
    100% onderhouden
    Bovag