Volkswagen T-Roc

1.5 TSI RLINE
  • PANO
  • AUT7
  • FULL
Bouwjaar 2020
Kilometerstand 65.960 km
Brandstof Benzine
Transmissie Automaat
Specificaties
Kenteken
NL
P-588-BK
CarrosserieSUV
Bouwjaar2020
KleurGrijs
BrandstofBenzine
EnergielabelD
TransmissieAutomaat
BekledingOnbekend
Aantal cilinders4
Aantal deuren5
Afmetingen in cm (L B H)423 X 182 X 157
BTW/Marge regelingBTW is niet aftrekbaar
Omschrijving

Volkswagen is groot geworden door op details te letten. In alle modellen treft u slimme en handige oplossingen aan. Deze T-Roc heeft techniek aan aan boord die elke rit plezieriger maakt. Striping, sportief exterieur en een beauty van een binnenkant: allemaal door de R-Line styling. Een belangrijke eigenschap van iedere Volkswagen is zijn duurzaamheid. Dat ziet u ook aan deze T-Roc. De aandrijving van deze Volkswagen wordt verzorgd door een viercilinder motor en een automatische transmissie. Essentiële functies activeren gaat met één druk op de knop: bij het elektrisch bediende glazen panorama dak én de elektrisch bedienbare achterklep. Op zelfs de koudste ochtend biedt de stoelverwarming een heerlijk welkom. Verder is de Volkswagen uitgerust met: 18 inch lichtmetalen velgen, LED koplampen, sportonderstel, aluminium dakrailing, elektrisch inklapbare buitenspiegels en extra getint glas.

Via het digitale dashboard bent u permanent op de hoogte van alle informatie die u nodig heeft voor een veilige rit. Omdat u nou eenmaal geen ogen in uw achterhoofd heeft, is het altijd lastig om achteruit te rijden zonder brokken te maken. De achteruitrijcamera lost dat probleem op. Met adaptive cruise control houdt de auto zelfstandig afstand tot uw voorligger. Een veiligheidsverhogende optie waarmee u comfortabel onderweg bent. Connected Services voegt nog meer comfort en veiligheid toe aan deze auto. Qua muziekbeleving onderweg gaat deze auto ook een stevige stap verder dankzij het high performance audiosysteem. Natuurlijk behoren dashboard met spraakbediening, navigatiesysteem, automatische airconditioning, sportstuur met schakelpaddels, DAB ontvangst en regensensor ook tot de uitrusting van deze complete auto.

Deze auto is voorzien van innovatieve systemen die u onderweg begeleiden en beschermen. Een belangrijke bijdrage aan de veiligheid onderweg levert de verkeersbord-detectie in deze Volkswagen. Deze Volkswagen T-Roc is ook behulpzaam als het gaat om een rechte koers. Het Lane-keeping systeem signaleert en corrigeert als u onbedoeld de rijstrooklijnen dreigt te overschrijden. In een noodsituatie waarschuwt forward collision warning bij een dreigende aanrijding met een voorligger. Ook helpen het dodehoekdetectie, accident avoidance system, hill hold functie, vermoeidheidsherkenning en bandenspanningcontrolesysteem, uw rit tot een veilige rit te maken.

Hebben we u nieuwsgierig gemaakt? Bel of mail ons nu voor een proefrit.


Bedrijfsinformatie

Bedankt voor uw interesse in een van onze uitmuntende auto's, indien deze advertentie u aandacht heeft gewekt, schroom dan niet om ons te benaderen. Wij verwelkomen u graag onder het genot van een warme kop koffie om het voertuig te bezichtigen. De mogelijkheid voor een proefrit is er altijd, ook een aanvraag voor een vrijblijvende financierings offerte behoort tot de mogelijkheden. Wij helpen u ook graag bij het zoeken van uw droomauto, in ons breed opgebouwde internationale netwerk, zijn we in staat om alles te leveren. Wij helpen u graag!

Wij zijn geopend van Ma-Za van 10:00 tot 18:00, en op elke overige moment op afspraak ook!

We zitten gevestigd aan de Ambachtshof 16A te Nootdorp.

Indien u nog vragen heeft dan zijn wij te bereiken op 085 905 47 53.

Met vriendelijke groet,
Team Cars By Billy
www.Carsbybilly.nl

Opties
Accident Avoidance System
Achterbank in delen neerklapbaar
Achteruitrijcamera
Airbag(s) hoofd achter
Airbag(s) hoofd voor
Airbag(s) side voor
Airbag bestuurder
Airbag passagier
Airco automatisch
Alarmsysteem
Anti Blokkeer Systeem (ABS)
Armsteun achter