Volkswagen Golf

8 2.0 TSI GTI l Panorama l Sfeerverlichting l H/Kardon
    Bouwjaar 2020
    Kilometerstand 76.861 km
    Brandstof Benzine
    Transmissie Automaat
    Specificaties
    Kenteken
    NL
    L-655-SP
    CarrosserieHatchback
    Bouwjaar2020
    KleurGrijs metallic
    BrandstofBenzine
    EnergielabelE
    TransmissieAutomaat
    BekledingStof
    Aantal cilinders4
    Aantal deuren5
    Afmetingen in cm (L B H)429 X 179 X 148
    BTW/Marge regelingBTW is niet aftrekbaar
    Omschrijving

    Mc: 3050

    Combineer de functionaliteit van een gezinsauto met de prestaties van een sportwagen, en je krijgt deze sportieve Volkswagen Golf Dit is een auto die 76861 kilometer heeft gelopen, het bouwjaar is 2020. Een belangrijke eigenschap van iedere Volkswagen is zijn duurzaamheid. Dat ziet u ook aan deze Golf. In deze auto vindt u een benzinemotor en een automatische transmissie. In de verwarmbare voorstoelen zitten is elke keer een welkom gevoel. Rijden met pit? Geen punt! De sportstoelen geven steun en stevigheid! Voel die ruimte eens! Lekker veel licht door het elektrisch bediende glazen panoramadak. Opwarmen in koude dagen? Pak het verwarmd stuurwiel met beide handen aan! Verder is de Volkswagen uitgerust met: 19 inch lichtmetalen velgen, Full LED koplampen, sportonderstel, trailer assistent, donker getint glas achter en in delen neerklapbare achterbank.

    Overzicht, informatie en functionaliteit: dat biedt het digitale dashboard. Hoeveel ruimte heeft u nog bij het inparkeren? De achteruitrijcamera brengt helder in beeld wat zich achter de auto bevindt en geeft een geluidssignaal. Als u de adaptive cruise control inschakelt, regelt de auto zelf de snelheid en de afstand tot de auto voor u. Filerijden zal nooit een pretje worden. Maar met de file assistent wordt het wél relaxter. Deze geavanceerde optie zorgt dat u automatisch de juiste afstand tot de voorligger houdt en remt bovendien als de rij tot stilstand komt. Ingebouwde spraakbediening maakt het mogelijk om de auto te bedienen zonder dat uw aandacht wordt afgeleid. U bent in deze Volkswagen ook voorzien van connected drive services, full map navigatiesysteem, achteropkomend verkeer waarschuwing, kruisend verkeer detectie, electronic climate control en draadloos opladen.

    Zoals u mag verwachten van deze Volkswagen Golf is hij uitgerust met een reeks aan actieve veiligheidssystemen. Belangrijk voor uw veiligheid en die van uw passagiers is de verkeersbord-detectie in deze auto. Het Lane-keeping systeem zorgt voor een automatisch constante positie binnen de rijstrook. Afdwalen is uitgesloten. De actieve dodehoekdetectie helpt ongelukken te voorkomen. Dankzij veiligheidsvoorzieningen als forward collision warning system, vermoeidheidsherkenning, autonoom remsysteem en bandenspanningcontrolesysteem, bent u steeds veilig onderweg.

    Als u meer wilt weten over deze Volkswagen, dan vertellen we u dat graag. Belt of mailt u ons vandaag nog?


    Bedrijfsinformatie

    C-Gallery Exclusive levert deze auto met voorwaarden zoals standaard 1 maand garantie, poetsbehandeling, complete historie, onderhoudsboekjes en uiteraard 2 sleutels.

    De auto's kunnen soms bij de garage staan voor inspectie of cosmetische (of overige) handelingen. Wij adviseren daarom alvorens uw bezoek telefonisch contact op te nemen voor beschikbaarheid om teleurstelling te voorkomen.
    Wij bieden altijd de mogelijkheid tot inruil! Door onze groot netwerk aan relaties en collega bedrijven bieden wij altijd de mogelijkheid aan voor inruil. Op afstand per mail of WhatsApp kunnen wij een indicatie afgeven onder voorbehoud van technisch goed en alles functionerend naar behoren.
    Om het voorstel concreet te maken van het betreffende inruilvoertuig is het wel vereist de auto mee te nemen.

    C-Gallery Exclusive standaard leveringsvoorwaarden:
    - 1 maand huisgarantie
    - Poetsbehandeling
    - Gratis tenaamstelling

    C-Gallery Exclusive biedt meerdere garantie pakketten aan.
    Zo bieden wij onderstaand de mogelijkheid aan van pakketen:
    3 maanden huisgarantie (motor + transmissie)
    6 maanden huisgarantie (motor + transmissie)
    9 maanden huisgarantie (motor + transmissie)
    12 maanden huisgarantie (motor + transmissie)

    De prijzen van deze pakketten verschillen per auto. Neemt u hiervoor contact met ons op.

    Wij doen er alles aan om de informatie op onze website zo compleet en kloppend mogelijk te houden, echter kunnen hieraan geen rechten worden ontleend. Fouten zijn immers nooit uit te sluiten. Vertrouw daarom niet alleen op deze informatie, maar controleer bij aankoop de zaken die uw beslissing zouden kunnen beïnvloeden.

    Opties
    Aanhanger assistent
    Achterbank in delen neerklapbaar
    Achteropkomend verkeer waarschuwing
    Achteruitrijcamera
    actieve noodgeval assistent
    Airbag(s) hoofd achter
    Airbag(s) hoofd voor
    Airbag(s) side voor
    Airbag bestuurder
    Airbag passagier
    Alarm klasse 1(startblokkering)
    Anti Blokkeer Systeem