Renault Trafic

1.6 dCi T29 L2H1 DC Comfort MARGE/NAVI/AIRCO/CRUISE
  • Bedrijfswagen
Bouwjaar 2016
Kilometerstand 75.499 km
Brandstof Diesel
Transmissie Handgeschakeld
Specificaties
Kenteken
NL
VZV-11-X
CarrosserieGesloten bestelwagen
Bouwjaar2016
KleurLicht grijs metallic
BrandstofDiesel
EnergielabelOnbekend
TransmissieHandgeschakeld
BekledingStof
Aantal cilinders4
Aantal deuren5
Afmetingen in cm (L B H)540 X 196 X 197
BTW/Marge regelingBTW is niet aftrekbaar
Omschrijving

Laat u niets wijsmaken, deze Renault Trafic biedt alles wat u van een auto verlangt. De aandrijving komt voor rekening van een dieselmotor en een handgeschakelde zesversnellingsbak. Zelfs bij weinig parkeerruimte krijgen passagiers via de schuifdeur voldoende mogelijkheid om in en uit te stappen. Tot de uitrusting behoren ook getint glas, verstelbare lendensteunen, metallic lak, elektrisch bedienbare ramen voor en elektrisch verstelde en verwarmde buitenspiegels.

Het audiosysteem biedt glasheldere geluidskwaliteit. U bedient dit veilig via het stuurwiel. Met de aanwezige airconditioning bepaalt u zelf het binnenklimaat. Boem is ho? Niet bij deze Renault Trafic. De piepjes van de parkeersensoren waarschuwen u op tijd voor obstakels. Met ingeschakelde cruise control zit u ontspannen achter het stuur. Wat u ook in deze auto kunt vinden zijn verstelbaar stuur, boordcomputer en centrale deurvergrendeling met afstandsbediening.

Zoals u mag verwachten van deze Renault Trafic is hij uitgerust met een reeks aan actieve veiligheidssystemen. Om de veiligheid extra te vergroten, heeft deze Renault Trafic Brake Assist. In een noodsituatie treedt dit hulpremsysteem in werking wanneer extra remkracht nodig is. Helling-op, helling-af, stilstaan, wegrijden… allemaal supermakkelijk dankzij de hill hold control.

Heeft u interesse? Laat het ons dan zo snel mogelijk weten, dan kunnen we deze Renault voor een proefrit reserveren.


Bedrijfsinformatie

Welkom bij Auto Scheepers. Ons bedrijf is gevestigd in Surhuisterveen, een gezellig pittoresk dorp in de provincie Friesland. Naast een gedegen werkplaats hebben we altijd een ruim aanbod van minimaal 100 gebruikte kwaliteitsoccasions. Iedere occasion wordt standaard gereinigd, gepoetst en aangeboden met een geldige, of anders nieuwe APK. Tevens is iedere occasion voorzien van de Nationale Autopas (of anders vermeld). Daarnaast hebben wij verschillende mogelijkheden om uw auto te financieren, verzekeren en bieden wij verschillende zekerheidspakketten aan, vraag hiervoor naar de mogelijkheden. Klanttevredenheid staat bij ons hoog in het vaandel, dit is voor u terug te vinden op diverse autosites of op onze eigen website www.autoscheepers.nl. U bent van harte welkom vrijblijvend een occasion bij Auto Scheepers te bekijken, waarbij inruil van uw eigen auto geen probleem is.

Met Vriendelijke Groet,

Team Auto Scheepers.

Opties
2 zitplaatsen rechtsvoor
Achterdeuren met ruiten
Achterruitwisser en sproeier
Airbag bestuurder
Airco
Alarm klasse 1(startblokkering)
Anti Blokkeer Systeem
Armsteun voor
Audio-pakket
Autotelefoonvoorbereiding met bluetooth
Bestuurdersstoel in hoogte verstelbaar
Boordcomputer