Renault Mégane

Coupé-Cabriolet 2.0-16V Privilège Luxe
    Bouwjaar 2005
    Kilometerstand 245.582 km
    Brandstof Benzine
    Transmissie Automaat
    Specificaties
    Kenteken
    NL
    06-RD-HR
    CarrosserieCabriolet
    Bouwjaar2005
    KleurZwart
    BrandstofBenzine
    EnergielabelD
    TransmissieAutomaat
    BekledingOnbekend
    Aantal cilinders4
    Aantal deuren2
    Afmetingen in cm (L B H)436 X 178 X 140
    BTW/Marge regelingBTW is niet aftrekbaar
    Omschrijving

    ‘Drive for change', zeggen ze bij Renault. En daar is deze auto een mooi voorbeeld van. Vooruitstrevende techniek én een fraaie vorm. De aandrijving van deze Renault wordt verzorgd door een viercilinder motor en een automatische transmissie. Met het elektrisch bedienbare cabriodak geniet u in een oogwenk van de buitenlucht. Natuurlijk behoren 16 inch lichtmetalen velgen, elektrisch bedienbare ramen achter en elektrisch inklapbare buitenspiegels ook tot de uitrusting van deze complete auto.

    Automatische airconditioning verwarmt of koelt het interieur met een druk op de knop. Altijd goed zicht? De regensensor zorgt ervoor! Meer rijcomfort en minder brandstofgebruik? Even de cruise control instellen en dan ontspannen rijden! Wat u ook in deze auto kunt vinden zijn automatisch dimmende binnenspiegel, boordcomputer en centrale deurvergrendeling met afstandsbediening.

    In de Renault Mégane Coupé-Cabriolet heeft uw veiligheid en die van uw omgeving prioriteit. Een klapband is het laatste waarop u zit te wachten. Daarom checkt het bandenspanningscontrolesysteem of er nog genoeg lucht in zit.

    Hebben we u nieuwsgierig gemaakt? Grijp dan uw kans en plan direct online een proefrit. Deze Renault Mégane Coupé-Cabriolet komt uit 2005, werd geleverd van 01-11-2003 tot 31-12-2005 en kostte toen € 36.085,-. Deze originele Nederlandse personenauto staat sinds 2005 op kenteken, is voorzien van een benzine-motor, heeft een maximum vermogen van 99 kW (135 PK) en een cilinderinhoud van 1998 cc. De personenauto heeft een topsnelheid van 205 km per uur en bereikt vanuit stilstand de 100 km/u in 9,9 seconden. Het verbruik van deze personenauto is gemiddeld 8,4 liter per 100 km en hij weegt 1385 kg. De APK is geldig tot 13-06-2024 en de wegenbelasting bedraagt gemiddeld € 209,58 per kwartaal.

    Opties
    Airbag(s) side voor
    Airbag bestuurder
    Airbag passagier
    Airco met elektronische regeling
    Anti Blokkeer Systeem
    Anti Blokkeer Systeem (ABS)
    Armsteun voor
    Audioinstallatie met CD-speler
    Bandenspanningscontrolesysteem
    Bestuurdersstoel in hoogte verstelbaar
    Binnenspiegel automatisch dimmend
    Boordcomputer
    Garanties
    Nap