Renault Clio

Estate 0.9 TCe Night&Day
  • Airco
  • Cruise control
  • Lichtmetalen velgen 16"
  • Lichtmetalen wielen 16" Passion (RALU16+RDIF18)
  • Navigatiesysteem
Bouwjaar 2016
Kilometerstand 106.008 km
Brandstof Benzine
Transmissie Handgeschakeld
Specificaties
Kenteken
NL
KG-226-D
CarrosserieStationwagon
Bouwjaar2016
KleurAntracite Grey (grijs metallic)
BrandstofBenzine
EnergielabelB
TransmissieHandgeschakeld
BekledingStof
Aantal cilinders3
Aantal deuren5
Afmetingen in cm (L B H)427 X 173 X 148
BTW/Marge regelingBTW is niet aftrekbaar
Omschrijving

Oh-la-la! Dit is precies waarom liefhebbers warmlopen voor Franse auto's. Net een beetje meer elegantie en rijcomfort, maar ook vooruitstrevende kwaliteit en prestaties. In deze auto vindt u een benzinemotor en een handgeschakelde vijfversnellingsbak. Bij de uitrusting van deze auto horen onder meer 16 inch lichtmetalen velgen, LED-dagrijverlichting, aluminium dakrailing, dakrails, donker getint glas achter en LED-achterlichten.

U kunt tijdens de rit uw ogen steeds op de weg houden, want het audiosysteem en het navigatiesysteem kunt u bedienen vanaf het stuur. Met de aanwezige parkeersensoren weet u altijd zeker of het past. Zuinig en zeker zoeven? Dan is de cruise control ideaal! Het hele jaar door zorgt airconditioning voor een prettige temperatuur. En dan is deze auto ook nog eens voorzien van automatisch dimmende binnenspiegel, lederen stuur, isofix-aansluiting, centrale deurvergrendeling met afstandsbediening, bagage afdekhoes en boordcomputer.

De nieuwste veiligheidssystemen komen in deze Renault Clio Estate samen. Wegrijden op een helling is kinderspel met hill hold control. Deze functie houdt de handrem automatisch vast op een steile ondergrond.

De kilometerstand van deze auto klopt, blijkt uit het meegeleverde tellerrapport van Nationale Autopas. Heeft u interesse in deze mooie Renault? Bel ons dan of mail ons, om een afspraak te maken.


Bedrijfsinformatie

*** FINANCIERING OP ELKE AUTO MOGELIJK!***
Wij van DVZ Automotive stellen het op prijs dat u geïnteresseerd bent in onze producten of diensten en een bezoek brengt aan één van onze advertenties/websites. Hoewel de informatie op deze website permanent zo accuraat en actueel mogelijk wordt weergegeven, zijn wijzigingen in modellen, uitvoeringen, prijzen, technische specificaties, afbeeldingen, of andere informatie op deze website te allen tijde voorbehouden. Het is onmogelijk om transmissiefouten volledig uit te sluiten. Aan de inhoud van deze website kunnen derhalve op geen enkele wijze rechten worden ontleend.

Opties
Airco
Cruise control
Lichtmetalen velgen 16"
Lichtmetalen wielen 16" Passion (RALU16+RDIF18)
Navigatiesysteem
12Volt aansluiting
Airbag(s) side voor
Airbag bestuurder
Airbag passagier
Alarm klasse 1(startblokkering)
Anti Blokkeer Systeem
Anti doorSlip Regeling
Garanties
DVZ Huisgarantie 3 Maanden
Nap