Peugeot 208

1.6 BlueHDi Blue Lease CRUISE/H.LEDER/PDC/AIRCO/LMV
    Bouwjaar 2016
    Kilometerstand 82.269 km
    Brandstof Diesel
    Transmissie Handgeschakeld
    Specificaties
    Kenteken
    NL
    ZH-781-D
    CarrosserieHatchback
    Bouwjaar2016
    KleurLicht grijs metallic
    BrandstofDiesel
    EnergielabelB
    TransmissieHandgeschakeld
    BekledingHalf leder / stof
    Aantal cilinders4
    Aantal deuren5
    Afmetingen in cm (L B H)397 X 174 X 147
    BTW/Marge regelingBTW is niet aftrekbaar
    Omschrijving

    Ook compacte auto's kunnen volop ruimte en comfort bieden, dat bewijst deze Peugeot 208. Met zijn pittige motor stuurt u deze auto vlot door het verkeer heen. De uitmonstering van deze auto wordt gecompleteerd door onder meer LED-dagrijverlichting, elektrisch inklapbare buitenspiegels, in delen neerklapbare achterbank, LED-achterlichten, elektrisch bedienbare ramen voor en metallic lak. Met deze auto rijdt u heel veel kilometers op een tank.

    Het stuur van deze auto heeft uiteenlopende functies. Ook om het geluid te regelen. De audiobediening op het stuur draagt daarom actief bij aan een veilige rit. Voor storingvrije digitale radio-ontvangst zorgt de DAB-ontvanger. Parkeersensoren zijn een handig hulpmiddel om parkeerschades te voorkomen. Zuinig zoeven, dat kan deze auto dankzij de aanwezige cruise control. Het maakt niet uit hoe warm het buiten is, want met de airconditioning bepaalt u zelf de binnentemperatuur. De uitrusting van deze Peugeot is met centrale deurvergrendeling met afstandsbediening, boordcomputer en verstelbaar stuur behoorlijk compleet.

    De nieuwste veiligheidssystemen komen in deze Peugeot 208 samen.

    Hebben we u nieuwsgierig gemaakt? Grijp dan uw kans en plan direct online een proefrit.


    Bedrijfsinformatie

    Welkom bij Auto Scheepers. Ons bedrijf is gevestigd in Surhuisterveen, een gezellig pittoresk dorp in de provincie Friesland. Naast een gedegen werkplaats hebben we altijd een ruim aanbod van minimaal 100 gebruikte kwaliteitsoccasions. Iedere occasion wordt standaard gereinigd, gepoetst en aangeboden met een geldige, of anders nieuwe APK. Tevens is iedere occasion voorzien van de Nationale Autopas (of anders vermeld). Daarnaast hebben wij verschillende mogelijkheden om uw auto te financieren, verzekeren en bieden wij verschillende zekerheidspakketten aan, vraag hiervoor naar de mogelijkheden. Klanttevredenheid staat bij ons hoog in het vaandel, dit is voor u terug te vinden op diverse autosites of op onze eigen website www.autoscheepers.nl. U bent van harte welkom vrijblijvend een occasion bij Auto Scheepers te bekijken, waarbij inruil van uw eigen auto geen probleem is.

    Met Vriendelijke Groet,

    Team Auto Scheepers.

    Opties
    Achterbank in delen neerklapbaar
    Airbag(s) hoofd achter
    Airbag(s) hoofd voor
    Airbag(s) side voor
    Airbag bestuurder
    Airbag passagier
    Airco
    Alarm klasse 1(startblokkering)
    Anti Blokkeer Systeem
    Armsteun voor
    Autotelefoonvoorbereiding met bluetooth
    Bandenspanningscontrolesysteem