Mercedes-Benz GLC

43 AMG 4MATIC 2017 PANO LED BURMESTER
    Bouwjaar 2017
    Kilometerstand 98.020 km
    Brandstof Benzine
    Transmissie Automaat
    Specificaties
    Kenteken
    NL
    545485188
    CarrosserieSUV
    Bouwjaar2017
    KleurZwart metallic
    BrandstofBenzine
    EnergielabelD
    TransmissieAutomaat
    BekledingLeder
    Aantal cilinders6
    Aantal deuren5
    Afmetingen in cm (L B H)466 X 189 X 164
    BTW/Marge regelingBTW is aftrekbaar
    Omschrijving

    Een Duitse auto biedt altijd iets meer: betere rijeigenschappen, meer comfort, meer bouwkwaliteit. De elegante lijnvoering wordt versterkt door subtiele AMG-styling details. Trap het gaspedaal in en voel de geweldige acceleratie van de zescilinder motor van deze sportwagen. De luchtvering levert een gevoel van luxe, maar draagt ook bij aan veiligheid en rijcomfort. Met het lederen interieur ervaart u direct het gevoel van luxe en comfort. Neem plaats op de comfortabele stoelen. Dankzij de elektrische bediening en het geheugen is het eenvoudig om hierin de beste zitpositie te vinden. Voor extra lichtinval en een frisse luchtstroom zorgt het elektrisch bediende panoramadak. De achterklep opent automatisch met een druk op de knop. Handig als u met volle handen staat. Tot de uitrusting van deze Mercedes-Benz behoren ook 20 inch lichtmetalen velgen, LED koplampen, AMG-styling, sportonderstel, halflederen bekleding en warmtewerend glas.

    Een onopvallend paaltje of een overstekend kind achter de auto brengt risico's met zich mee. Gelukkig laat de achteruitrijcamera feilloos zien of alles veilig is. Praat tegen deze auto en de auto doet wat u wilt dankzij de ingebouwde spraakbediening. Hoe is het met de banden, de accu en andere onderdelen? Connected Services maakt het inzichtelijk, 24/7 via de app. Muziek luisteren onderweg was nog nooit zo'n genoegen! Het high performance audiosysteem levert een unieke geluidservaring. Wegwijs in elke wijk, stad of reisbestemming? Daarvoor zorgt het navigatiesysteem met harde schijf! U bent in deze Mercedes-Benz ook voorzien van achteropkomend verkeer waarschuwing, kruisend verkeer detectie, electronic climate control, sportstuur met schakelpaddels, DAB ontvangst en regensensor.

    Zoals u mag verwachten van deze Mercedes-Benz GLC-klasse is hij uitgerust met een reeks aan actieve veiligheidssystemen. Indien u onbedoeld de rijstrook lijkt te verlaten, reageert het Lane-keeping systeem meteen en corrigeert. Vermoeidsheidsherkenning neemt tekenen van vermoeidheid waar bij de bestuurder. Het systeem voorkomt dat er daardoor ongelukken gebeuren. Het accident avoidance system helpt aanrijdingen te voorkomen. In deze Mercedes-Benz vinden we verder een head-up display, dodehoekdetectie, hill hold functie, brake assist en bandenspanningcontrolesysteem.

    De sleutels liggen klaar voor een proefrit. Bel ons even voor een afspraak!


    Bedrijfsinformatie

    Voor vragen, interesse of bezichtiging graag even bellen of berichtje sturen.

    6 dagen per week geopend op afspraak!

    ! INRUIL MOGELIJK ! Graag ontvangen wij enkele duidelijke foto's van het in- exterieur, kilometerstand en vermeld daarbij eventuele beschadigingen en of mankementen. De foto's kunt u sturen via Whats'App 0648835561.

    * De optielijst is met grote zorg samengesteld. Het kan voorkomen dat een aanwezige optie niet beschreven is of er een optie is beschreven die niet aanwezig is. Aanbevolen is om contact op te nemen voor opties die uw beslissing bij aankoop kunnen beïnvloeden. Aan de optielijst kan geen rechten worden ontleend.


    Met vriendelijke groet,

    J&D Automotive
    0648835561

    Opties
    Accident Avoidance System
    Achterbank in delen neerklapbaar
    Achteropkomend verkeer waarschuwing
    Achteruitrijcamera
    Adaptief Demping Systeem (ADS)
    Airbag(s) hoofd achter
    Airbag(s) hoofd voor
    Airbag(s) knie
    Airbag(s) side achter
    Airbag(s) side voor
    Airbag bestuurder
    Airbag passagier