Mercedes-Benz E-Klasse

Coupé 200 Edition 1 AMG
  • Pano
  • Widescreen
  • Multibeam
  • Camera
  • Sfeer
Bouwjaar 2017
Kilometerstand 145.703 km
Brandstof Benzine
Transmissie Automaat
Specificaties
Kenteken
NL
905640335
CarrosserieCoupe
Bouwjaar2017
KleurWit
BrandstofBenzine
EnergielabelC
TransmissieAutomaat
BekledingLeder
Aantal cilinders4
Aantal deuren2
Afmetingen in cm (L B H)483 X 186 X 143
BTW/Marge regelingBTW is niet aftrekbaar
Omschrijving

Ervaar Luxe in Beweging met de Mercedes-Benz E-klasse 200 Coupe AMG

Stap in de wereld van verfijning en prestatie met de Mercedes-Benz E-klasse 200 Coupe AMG. Deze krachtige en elegante auto tilt uw rijervaring naar een hoger niveau met een perfecte combinatie van stijl, comfort en technologie.

Kenmerken:

Geniet van een adembenemend uitzicht op de hemel terwijl u rijdt, dankzij het panoramische schuifdak dat natuurlijk licht in het interieur brengt en een gevoel van ruimte creëert.

Creëer de perfecte ambiance voor elke rit met aanpasbare sfeerverlichting die de interieurdetails verlicht en een ontspannen sfeer creëert.

Ervaar ongeëvenaarde connectiviteit met het Wildscreen-infotainmentsysteem, waarmee u moeiteloos toegang heeft tot navigatie, entertainment en voertuiginstellingen via een intuïtief touchscreen.

Rijd met vertrouwen dankzij het geavanceerde camerasysteem, dat een panoramisch zicht biedt op uw omgeving en helpt bij het parkeren en manoeuvreren in krappe ruimtes.

Verlicht de weg voor u met de helderheid en precisie van de Multibeam LED-koplampen, die automatisch de verlichting aanpassen aan de omstandigheden voor optimale zichtbaarheid en veiligheid.

Stap in en ervaar de ultieme combinatie van luxe en prestaties met de Mercedes-Benz E-klasse 220 Coupe Premium Plus AMG. Ontdek vandaag nog hoe deze auto uw rijervaring kan transformeren.

Bezoekt u onze website voor grotere foto’s en meer informatie.

Onderhoud Mercedes Service: 100% Uitgevoerd

Onderhoud en garantiepakketten bieden wij u graag tegen meerprijs aan. Wij berekenen GEEN afleverkosten.
Complete garantie bij uw plaatselijke merkdealer mogelijk voor 6 of 12 maanden vanaf Euro 500,-

Wij zijn een officieel BOVAG dealer en RDW Erkend. U bent van harte welkom om uw droomauto te komen bezichtigen in onze showroom aan de Handelsweg 2b, Mijdrecht. Voor vragen, meer informatie of het plannen van een afspraak kunt u ons altijd bellen (06-42055275) of mailen (info@mf-autos.nl). Graag tot snel, Team MF Auto's.

* MF Auto's heeft alle moeite genomen om de informatie over de auto's zo accuraat en actueel mogelijk weer te geven. Foute zijn echter nooit uit te sluiten. Vertrouw daarom niet alleen op deze informatie, maar controleer bij aankoop de zaken die uw beslissing zouden kunnen beïnvloeden. Er kunnen geen rechten ontleend worden over de informatie in onze advertentie.

Opties
Accident Avoidance System
Achterbank in delen neerklapbaar
Achteruitrijcamera
Airbag(s) hoofd achter
Airbag(s) hoofd voor
Airbag(s) knie
Airbag(s) side voor
Airbag bestuurder
Airbag passagier
Aluminium delen exterieur
Aluminium interieur afwerking
AMG-styling