Mercedes-Benz A-Klasse

A250 e Premium Plus l Panorama l Camera l Sfeerverlichting
    Bouwjaar 2021
    Kilometerstand 29.612 km
    Brandstof Hybride
    Transmissie Automaat
    Specificaties
    Kenteken
    NL
    T-518-NN
    CarrosserieHatchback
    Bouwjaar2021
    KleurZwart
    BrandstofHybride
    EnergielabelA
    TransmissieAutomaat
    BekledingHalf leder / alcantara
    Aantal cilinders4
    Aantal deuren5
    Afmetingen in cm (L B H)456 X 180 X 145
    BTW/Marge regelingBTW is niet aftrekbaar
    Omschrijving

    Mc: 1448

    Ontspannen en zorgeloos autorijden, dat doet u met deze Mercedes-Benz A-klasse. Het sportieve uiterlijk is meegeleverd in de vorm van de AMG-styling. De kilometerstand van deze goed onderhouden auto is laag, slechts 29612. De auto is van bouwjaar 2021. Dit is een van de betere hybride auto's. Ideaal rijden door de combi van elektromotor en verbrandingsmotor! U past de stoelen moeiteloos aan, ze zijn elektrisch in te stellen en hebben bovendien een geheugen. Voor extra lichtinval en een frisse luchtstroom zorgt het elektrisch bediende panoramadak. De geavanceerde matrix LED-verlichting in de koplampen levert maximaal helder zicht en past zich subtiel aan zodra er een tegenligger komt. Zonder lichtkwaliteitsverlies! Ook 18 inch lichtmetalen velgen, AMG-styling, elektrisch inklapbare buitenspiegels, donker getint glas achter, in delen neerklapbare achterbank en verstelbare lendensteunen zijn aan boord.

    Begeef u op de geweldige rit door de digitale wereld van mobiliteit waar alles wat u wenst voor comfort en veiligheid, wordt geprojecteerd op het digitale dashboard. De hoogwaardige achteruitrijcamera en het display met hoge resolutie zorgen dat helemaal niets u meer ontgaat van wat er achter de auto gebeurt. Wat is de onderhoudsstatus van deze auto? U checkt het snel, simpel en overal via uw smartphone. Terwijl het navigatiesysteem met harde schijf de ideale route voor u uitstippelt, geniet u van de kwaliteit van het audio-installatiesysteem. De bediening is bovendien gemakkelijk via knoppen op het stuur of via spraak. Dankzij automatische airconditioning is het interieur behaaglijk warm of verfrissend koel. En dan is deze auto ook nog eens voorzien van regensensor, cruise control, sportstuurwiel, keyless entry en automatisch dimmende buitenspiegels.

    Zoals u mag verwachten van deze Mercedes-Benz A-klasse is hij uitgerust met een reeks aan actieve veiligheidssystemen. Bij de veiligheidssystemen van deze Mercedes-Benz hoort ook de verkeersbord-detectie. Die leest tijdens het rijden als het ware met u mee en attendeert u op de significante verkeersborden langs en boven de weg. Deze Mercedes-Benz A-klasse is ook behulpzaam als het gaat om een rechte koers. Het Lane-keeping systeem signaleert en corrigeert als u onbedoeld de rijstrooklijnen dreigt te overschrijden. Forward collision warning helpt u om kop-staart aanrijdingen te voorkomen. Ook helpen het brake assist en bandenspanningcontrolesysteem, uw rit tot een veilige rit te maken.

    We doen ons best om deze auto voor u te omschrijven, maar het beste ervaart u hem als hij voor u staat. Neemt u snel contact met ons op voor een afspraak?


    Bedrijfsinformatie

    C-Gallery Exclusive levert deze auto met voorwaarden zoals standaard 1 maand garantie, poetsbehandeling, complete historie, onderhoudsboekjes en uiteraard 2 sleutels.

    De auto's kunnen soms bij de garage staan voor inspectie of cosmetische (of overige) handelingen. Wij adviseren daarom alvorens uw bezoek telefonisch contact op te nemen voor beschikbaarheid om teleurstelling te voorkomen.
    Wij bieden altijd de mogelijkheid tot inruil! Door onze groot netwerk aan relaties en collega bedrijven bieden wij altijd de mogelijkheid aan voor inruil. Op afstand per mail of WhatsApp kunnen wij een indicatie afgeven onder voorbehoud van technisch goed en alles functionerend naar behoren.
    Om het voorstel concreet te maken van het betreffende inruilvoertuig is het wel vereist de auto mee te nemen.

    C-Gallery Exclusive standaard leveringsvoorwaarden:
    - 1 maand huisgarantie
    - Poetsbehandeling
    - Gratis tenaamstelling

    C-Gallery Exclusive biedt meerdere garantie pakketten aan.
    Zo bieden wij onderstaand de mogelijkheid aan van pakketen:
    3 maanden huisgarantie (motor + transmissie)
    6 maanden huisgarantie (motor + transmissie)
    9 maanden huisgarantie (motor + transmissie)
    12 maanden huisgarantie (motor + transmissie)

    De prijzen van deze pakketten verschillen per auto. Neemt u hiervoor contact met ons op.

    Wij doen er alles aan om de informatie op onze website zo compleet en kloppend mogelijk te houden, echter kunnen hieraan geen rechten worden ontleend. Fouten zijn immers nooit uit te sluiten. Vertrouw daarom niet alleen op deze informatie, maar controleer bij aankoop de zaken die uw beslissing zouden kunnen beïnvloeden.

    Opties
    Achterbank in delen neerklapbaar
    Achteruitrijcamera
    Airbag(s) hoofd achter
    Airbag(s) hoofd voor
    Airbag(s) knie
    Airbag(s) side voor
    Airbag bestuurder
    Airbag passagier
    Airco (automatisch)
    Alarm klasse 1(startblokkering)
    AMG-styling
    Anti Blokkeer Systeem