Mercedes-Benz A-Klasse

A220 AMG Edition 1
  • Panorama
  • 360 camara
  • Sfeerverlichting
Bouwjaar 2019
Kilometerstand 97.575 km
Brandstof Benzine
Transmissie Automaat
Specificaties
Kenteken
NL
K-272-NP
CarrosserieHatchback
Bouwjaar2019
KleurGrijs metallic
BrandstofBenzine
EnergielabelE
TransmissieAutomaat
BekledingHalf leder / alcantara
Aantal cilinders4
Aantal deuren5
Afmetingen in cm (L B H)446 X 180 X 146
BTW/Marge regelingBTW is niet aftrekbaar
Omschrijving

MC - 8872

Auto′s als deze Mercedes-Benz A-klasse bieden tegelijk rijdynamiek, comfort en degelijkheid. Geniet van de sportieve uitstraling en de fraaie details die de AMG-styling deze auto geeft. Een krachtige motor geeft deze auto zijn sportieve prestaties. Neem plaats op de comfortabele stoelen. Dankzij de elektrische bediening en het geheugen is het eenvoudig om hierin de beste zitpositie te vinden. Comfort, licht en het complete gevoel van ruimte wordt verzorgd door het elektrisch bediende panoramadak. In deze Mercedes-Benz profiteert u onder andere ook van: 18 inch lichtmetalen velgen, warmtewerend glas, verstelbare lendensteunen, elektrisch inklapbare buitenspiegels, LED-dagrijverlichting en in delen neerklapbare achterbank.

Deze Mercedes-Benz is voorzien van spraakbediening voor het navigatiesysteem met harde schijf en voor het audio-installatiesysteem. Maar u kunt ook de knoppen op het stuur gebruiken. Natuurlijk is er ook automatische airconditioning aanwezig. Het luxeniveau in deze Mercedes-Benz is niet alleen gericht op comfort, maar ook op uw veiligheid. Tal van sensoren helpen u om de omgeving in de gaten te houden. De automatisch inschakelbare verlichting zorgt dat automatisch de verlichting wordt ingeschakeld als het donker wordt, wat bijvoorbeeld in tunnels erg handig is. En de regensensor zet de ruitenwissers aan zonder dat u eraan hoeft te denken. De cruise control heeft een feilloos geheugen. Als u even vaart heeft geminderd, bent u na één klik weer op de oude snelheid. Met lederen stuur en automatisch dimmende buitenspiegels is deze auto helemaal compleet.

Geavanceerde systemen kunnen tijdens de rit bepaalde taken van u overnemen. Zo kijken er als het ware steeds extra ogen met u mee, zodat u tijdig kunt reageren op noodsituaties. Dat de auto steeds meer taken van de bestuurder overneemt, merkt u bijvoorbeeld aan het systeem voor verkeersbord-detectie in deze auto. Veel aanrijdingen bestaan uit kop-staartbotsingen. De forward collision warning reduceert dat risico aanzienlijk. Als een fiets of ander voertuig zich in de dode hoek bevindt, waarschuwt het actieve dodehoekdetectie. Dit helpt ernstige ongelukken voorkomen. Met het Lane-keeping systeem komt u nooit per ongeluk buiten de rijstrook. Verder is deze auto uitgerust met autonoom remsysteem en dodehoekdetectie.

Deze auto wordt geleverd met Bovag Garantie en u kunt er dan ook verzekerd van zijn dat hij grondig is gecontroleerd. Neem contact op en we regelen een afspraak!


Bedrijfsinformatie

C-Gallery Exclusive levert deze auto met voorwaarden zoals standaard 1 maand garantie, poetsbehandeling, complete historie, onderhoudsboekjes en uiteraard 2 sleutels.

De auto's kunnen soms bij de garage staan voor inspectie of cosmetische (of overige) handelingen. Wij adviseren daarom alvorens uw bezoek telefonisch contact op te nemen voor beschikbaarheid om teleurstelling te voorkomen.
Wij bieden altijd de mogelijkheid tot inruil! Door onze groot netwerk aan relaties en collega bedrijven bieden wij altijd de mogelijkheid aan voor inruil. Op afstand per mail of WhatsApp kunnen wij een indicatie afgeven onder voorbehoud van technisch goed en alles functionerend naar behoren.
Om het voorstel concreet te maken van het betreffende inruilvoertuig is het wel vereist de auto mee te nemen.

C-Gallery Exclusive standaard leveringsvoorwaarden:
- 1 maand huisgarantie
- Poetsbehandeling
- Gratis tenaamstelling

C-Gallery Exclusive biedt meerdere garantie pakketten aan.
Zo bieden wij onderstaand de mogelijkheid aan van pakketen:
3 maanden huisgarantie (motor + transmissie)
6 maanden huisgarantie (motor + transmissie)
9 maanden huisgarantie (motor + transmissie)
12 maanden huisgarantie (motor + transmissie)

De prijzen van deze pakketten verschillen per auto. Neemt u hiervoor contact met ons op.

Wij doen er alles aan om de informatie op onze website zo compleet en kloppend mogelijk te houden, echter kunnen hieraan geen rechten worden ontleend. Fouten zijn immers nooit uit te sluiten. Vertrouw daarom niet alleen op deze informatie, maar controleer bij aankoop de zaken die uw beslissing zouden kunnen beïnvloeden.

Opties
Achterbank in delen neerklapbaar
Achteruitrijcamera
Airbag(s) hoofd achter
Airbag(s) hoofd voor
Airbag(s) knie
Airbag(s) side voor
Airbag bestuurder
Airbag passagier
Airco (automatisch)
Alarm klasse 1(startblokkering)
Alarm klasse 3
AMG-styling
Garanties
Bovag