Mercedes-Benz A-Klasse

45 AMG 4MATIC l Panorama l Camera l Dealer O.H
    Bouwjaar 2017
    Kilometerstand 85.997 km
    Brandstof Benzine
    Transmissie Automaat
    Specificaties
    Kenteken
    NL
    R-678-TB
    CarrosserieHatchback
    Bouwjaar2017
    KleurGrijs metallic
    BrandstofBenzine
    EnergielabelF
    TransmissieAutomaat
    BekledingHalf leder / alcantara
    Aantal cilinders4
    Aantal deuren5
    Afmetingen in cm (L B H)438 X 178 X 146
    BTW/Marge regelingBTW is niet aftrekbaar
    Omschrijving

    Kippenvel! Deze Mercedes-Benz A-klasse maakt iedere rit opwindend. De uitgesproken AMG-styling voegt een reeks sportieve accenten aan de vormgeving toe. Trap het gaspedaal in en voel de geweldige acceleratie van de viercilinder benzinemotor van deze sportwagen. Het lederen interieur koestert zich in het invallende daglicht dat door het elektrisch bediend glazen panorama dak komt. En frisse lucht is een kwestie van één druk op de knop. Het kan niet op! De verwarmbare voorstoelen benadrukken nog maar eens dat we hier te maken hebben met een regelrechte verwenauto voor bestuurder en bijrijder. De sportstoelen zorgen ervoor dat u goed en comfortabel zit, ook als het gas erop gaat. Ook is de auto voorzien van: 18 inch lichtmetalen velgen, sportonderstel, warmtewerend glas, LED-achterlichten, elektrisch bediende ramen, elektrisch verstelde en verwarmde buitenspiegels en in delen neerklapbare achterbank.

    Altijd twee handen aan het stuur, wel zo veilig en gemakkelijk. Ook daaraan is gedacht, met de audiobediening op het stuur. Je weet altijd waar je moet zijn, dankzij het navigatiesysteem. Het spreekt voor zich dat u in deze auto ook airconditioning aantreft. ‘Boem is ho′? Niet met deze achteruitrijcamera. U ziet achter net zo goed als voor en krijgt een duidelijk geluidssignaal! Op een drukke weg heeft u soms ogen in uw achterhoofd nodig. De sensoren aan de achterzijde nemen die functie over en geven een achteropkomend verkeer waarschuwing als een achterligger te dicht op u zit. Een constante snelheid is goed voor de ontspanning onderweg, en de cruise control zorgt ervoor. De Mercedes-Benz is standaard voorzien van: sportstuur met schakelpaddels en centrale deurvergrendeling met afstandsbediening.

    In de Mercedes-Benz A-klasse heeft uw veiligheid en die van uw omgeving prioriteit. Minder remweg, meer veiligheid: de Brake Assist haalt het beste uit het remsysteem als het erop aankomt. Op lange ritten voorkomt de vermoeidheidsassistent dat uw concentratie afneemt.

    Even bellen voor een afspraak en we zetten deze sportwagen klaar voor een pittig rondje om!


    Bedrijfsinformatie

    C-Gallery Exclusive levert deze auto met voorwaarden zoals standaard 1 maand garantie, poetsbehandeling, complete historie, onderhoudsboekjes en uiteraard 2 sleutels.

    De auto's kunnen soms bij de garage staan voor inspectie of cosmetische (of overige) handelingen. Wij adviseren daarom alvorens uw bezoek telefonisch contact op te nemen voor beschikbaarheid om teleurstelling te voorkomen.
    Wij bieden altijd de mogelijkheid tot inruil! Door onze groot netwerk aan relaties en collega bedrijven bieden wij altijd de mogelijkheid aan voor inruil. Op afstand per mail of WhatsApp kunnen wij een indicatie afgeven onder voorbehoud van technisch goed en alles functionerend naar behoren.
    Om het voorstel concreet te maken van het betreffende inruilvoertuig is het wel vereist de auto mee te nemen.

    C-Gallery Exclusive standaard leveringsvoorwaarden:
    - 1 maand huisgarantie
    - Poetsbehandeling
    - Gratis tenaamstelling

    C-Gallery Exclusive biedt meerdere garantie pakketten aan.
    Zo bieden wij onderstaand de mogelijkheid aan van pakketen:
    3 maanden huisgarantie (motor + transmissie)
    6 maanden huisgarantie (motor + transmissie)
    9 maanden huisgarantie (motor + transmissie)
    12 maanden huisgarantie (motor + transmissie)

    De prijzen van deze pakketten verschillen per auto. Neemt u hiervoor contact met ons op.

    Wij doen er alles aan om de informatie op onze website zo compleet en kloppend mogelijk te houden, echter kunnen hieraan geen rechten worden ontleend. Fouten zijn immers nooit uit te sluiten. Vertrouw daarom niet alleen op deze informatie, maar controleer bij aankoop de zaken die uw beslissing zouden kunnen beïnvloeden.

    Opties
    Achterbank in delen neerklapbaar
    Achteropkomend verkeer waarschuwing
    Achteruitrijcamera
    Airbag(s) hoofd achter
    Airbag(s) hoofd voor
    Airbag(s) knie
    Airbag(s) side voor
    Airbag bestuurder
    Airbag passagier
    Airco
    Alarm klasse 1(startblokkering)
    AMG-styling