Mercedes-Benz A-Klasse

250 e Business Solution Luxury Limited hybride
  • Automatische airconditioning THERMATIC (581)
  • Autonomous Emergency Braking
  • electronic climate control
  • High-performance LED-koplampen (632)
  • Mercedes-Benz navigatie (365)
  • Navigatiesysteem full map + hard disk
Bouwjaar 2021
Kilometerstand 197.539 km
Brandstof Hybride
Transmissie Automaat
Specificaties
Kenteken
NL
K-672-ZZ
CarrosserieSedan
Bouwjaar2021
KleurWit
BrandstofHybride
EnergielabelA
TransmissieAutomaat
BekledingLeder
Aantal cilinders4
Aantal deuren4
Afmetingen in cm (L B H)456 X 180 X 145
BTW/Marge regelingBTW is niet aftrekbaar
Omschrijving

Een auto als de Mercedes-Benz A-klasse biedt een dynamiek en comfort die typerend zijn voor de producten van de Duitse autofabrikanten. De aandrijving van deze Mercedes-Benz wordt verzorgd door een viercilinder benzinemotor en een automatische transmissie. Deze Mercedes-Benz A-klasse komt in de luxe uitvoering, inclusief lederen interieur. In de verwarmbare voorstoelen zitten is elke keer een welkom gevoel. De comfortstoelen van deze Mercedes-Benz A-klasse staan bekend om zijn goede zithouding. Bij de rijke uitrusting horen ook high-performance LED-koplampen, elektrisch inklapbare buitenspiegels, getint glas, in delen neerklapbare achterbank, LED-achterlichten en verstelbare lendensteunen.

Dankzij het digitale dashboard in deze auto kan u de interface van uw cockpit personaliseren. Nooit meer problemen bij achteruitrijden of inparkeren. De achteruitrijcamera houdt alles in de gaten! Adaptive cruise control is een comfortabele en veilige optie. Het systeem reguleert de snelheid en houdt automatisch afstand tot uw voorligger. Pech oplossen en zelfs voorkomen? Gaat eenvoudig. Via Connected Services heeft u alle data in de hand, gewoon op de smartphone! Voor de veiligheid op de weg is het goed dat u uw ogen op de weg kunt houden en uw handen aan het stuur. Want het audiosysteem, met DAB-ontvangst, en het navigatiesysteem met harde schijf bedient u vanaf het stuurwiel en met spraakbediening. Deze Mercedes-Benz is voorzien van automatische airconditioning, regensensor, automatisch dimmende buitenspiegels, dashboard met aluminium inleg, isofix-aansluiting en centrale deurvergrendeling met afstandsbediening.

Tijdens de rit wordt u als bestuurder ondersteund door verschillende systemen die de weg en uw omgeving in de gaten houden. Een belangrijke bijdrage aan de veiligheid onderweg levert de verkeersbord-detectie. Een camera houdt de juiste koers binnen de rijstrook in de gaten en het Lane-keeping systeem corrigeert bij afwijkingen. Forward collision warning waarschuwt bij een dreigende aanrijding en vermindert de gevolgen van een ongeval. Dankzij veiligheidsvoorzieningen als hill hold functie, brake assist, vermoeidheidsherkenning en bandenspanningcontrolesysteem, bent u steeds veilig onderweg.

Met het bijgeleverde tellerrapport van Nationale Autopas weet u dat de kilometerstand van deze auto zuiver is. Als u wilt, kunt u een proefrit maken met deze Mercedes-Benz A-klasse. Bel of mail ons nu voor een afspraak.


Bedrijfsinformatie

Descendre auto's is een autobedrijf gevestigd sinds 1975 te kampen,

Uw auto inruilen is mogelijk, graag een paar foto's op de mail of via whatsapp 0653197579.
autoplusgarantie via garantiepartner 6 maanden voor 350 euro

S AVONDS GEOPEND OP AFSPRAAK !
whatsapp H. Descendre 0653197579, G. Descendre 0651328824
email info@gdescendre.nl
u bent van harte welkom aan de stoomstraat 11 8263AT te kampen

Opties
Automatische airconditioning THERMATIC (581)
Autonomous Emergency Braking
electronic climate control
High-performance LED-koplampen (632)
Mercedes-Benz navigatie (365)
Navigatiesysteem full map + hard disk
Rijstrooksensor met correctie
10 inch mediadisplay (859)
Achterbank in delen neerklapbaar
Achteruitrijcamera
Achteruitrijcamera (218)
Airbag(s) gordijn
Garanties
autoplusgarantie garantiepartner 350,-
Nap