Mercedes-Benz A-Klasse

200 Business Solution AMG/Pano/Camera
    Bouwjaar 2018
    Kilometerstand 114.500 km
    Brandstof Benzine
    Transmissie Automaat
    Specificaties
    Kenteken
    NL
    K-100-RN
    CarrosserieHatchback
    Bouwjaar2018
    KleurRood
    BrandstofBenzine
    EnergielabelC
    TransmissieAutomaat
    BekledingOnbekend
    Aantal cilinders4
    Aantal deuren5
    Afmetingen in cm (L B H)442 X 180 X 144
    BTW/Marge regelingBTW is niet aftrekbaar
    Omschrijving

    De auto beschikt over een voor en een achterruit camera. Voor een leuke plezier van een rit, beschikt de auto over sfeerverlichting.
    GRAAG VOORAF BELLEN VOOR EEN AFSPRAAK!

    ‘The best or nothing', zeggen ze bij Mercedes. En daar is deze Mercedes-Benz A-klasse het bewijs van. Voor de echte liefhebber is de AMG-styling natuurlijk een dikke plus. Met een viercilinder motor en een automatische transmissie beschikt deze Mercedes-Benz over uitstekende prestaties. 's Winters komen de verwarmbare voorstoelen heerlijk van pas. De strakke sportstoelen hebben niet alleen de looks, maar bewijzen ook hun functie als u wat meer vraagt in de uitdagende bochten. Houdt u van frisse lucht en van licht dan zit u helemaal goed met het elektrisch bediende panoramadak. U wordt in deze auto ook getrakteerd op 18 inch lichtmetalen velgen, extra getint glas, verstelbare lendensteunen, elektrisch inklapbare buitenspiegels, LED-dagrijverlichting en in delen neerklapbare achterbank.

    Terwijl het navigatiesysteem met harde schijf de ideale route voor u uitstippelt, geniet u van de kwaliteit van het audiosysteem. De bediening is bovendien gemakkelijk via knoppen op het stuur of via spraak. Met de automatische airconditioning selecteert u de gewenste temperatuur. Het systeem doet de rest. Het luxeniveau in deze Mercedes-Benz is niet alleen gericht op comfort, maar ook op uw veiligheid. Tal van sensoren helpen u om de omgeving in de gaten te houden. De automatisch inschakelbare verlichting zorgt dat automatisch de verlichting wordt ingeschakeld als het donker wordt, wat bijvoorbeeld in tunnels erg handig is. En de regensensor zet de ruitenwissers aan zonder dat u eraan hoeft te denken. Nooit meer last van een slapende rechtervoet dankzij de uitgekiende cruise control! Wat u ook in deze auto kunt vinden zijn lederen stuur en automatisch dimmende buitenspiegels.

    De nieuwste veiligheidssystemen komen in deze Mercedes-Benz A-klasse samen. In het instrumentarium kunt u bovendien de verkeersborden zien die u onderweg tegenkomt. Zo helpt deze Mercedes-Benz u om veiliger te rijden. In druk verkeer en onoverzichtelijke situaties helpt het accident avoidance system mee om een aanrijding te vermijden. Deze Mercedes-Benz A-klasse is ook behulpzaam als het gaat om een rechte koers. Het Lane-keeping systeem signaleert en corrigeert als u onbedoeld de rijstrooklijnen dreigt te overschrijden.

    Als dit de auto is die u zoekt, wacht dan niet langer en plan direct online een proefrit.


    Bedrijfsinformatie

    OPENINGSTIJDEN SHOWROOM:

    Maandag t/m zaterdag 09:00-17:30.

    Zondag gesloten.

    Wij zijn een erkend autobedrijf met +/- 100 occasions en aangesloten bij: RDW, VWE, NAP EN AUTOTRUST.

    Hiernaast berekenen wij geen afleveringskosten of servicekosten. Ook kunnen wij overschrijven op locatie.

    Garantie / Financiering:
    Tevens kunt u financiering en garantie afsluiten bij Adequaat Auto’s. Vraag bij ons naar de tarieven & voorwaarden.

    * Inruil van uw auto:

    Adequaat Auto's biedt u de mogelijkheid om uw huidige auto in te ruilen. Om de juiste prijsindicatie vast te stellen kijken wij graag samen naar uw auto bij ons in de showroom. Is dit voor u niet mogelijk? Dan ontvangen wij graag een uitgebreide mail of WhatsApp met daarin:

    - Een zo duidelijk mogelijke beschrijving van uw auto.
    - Foto's van uw auto
    - Uw prijsindicatie

    Wij adviseren u om eerst contact met ons op te nemen alvorens u onze showroom bezoekt. Zo zorgen wij dat er voldoende tijd is om u te woord te staan en kunnen we teleurstellingen voorkomen.

    Tel: 0172 60 82 70
    Tel: 06 18 68 23 92

    Opties
    Accident Avoidance System
    Achterbank in delen neerklapbaar
    Achteruitrijcamera
    Airbag(s) hoofd achter
    Airbag(s) knie
    Airbag(s) side voor
    Airbag bestuurder
    Airbag passagier
    airco (automatisch)
    Airco automatisch
    Alarm klasse 3
    AMG-styling