Mercedes-Benz A-Klasse

200 AMGLINE
  • AUT
  • BTW
Bouwjaar 2022
Kilometerstand 9.600 km
Brandstof Benzine
Transmissie Onbekend
Specificaties
Kenteken
NL
X-967-KP
CarrosserieHatchback
Bouwjaar2022
KleurGrijs
BrandstofBenzine
EnergielabelB
TransmissieOnbekend
BekledingOnbekend
Aantal cilinders4
Aantal deuren5
Afmetingen in cm (L B H)442 X 180 X 144
BTW/Marge regelingBTW is aftrekbaar
Omschrijving

Als u gaat voor kwaliteit zonder compromis, dan is deze Mercedes-Benz A-klasse een auto voor u. Een krachtige motor geeft deze auto zijn sportieve prestaties. Ga samen met uw bijrijder lekker zitten in de verwarmbare voorstoelen. Een goede zithouding is essentieel voor een fitte rit. Daarom is deze auto uitgerust met comfortstoelen. De elektrisch bedienbare achterklep opent met een druk op de knop. Bij de rijke uitrusting horen ook 17 inch lichtmetalen velgen, verstelbare lendensteunen, elektrisch inklapbare buitenspiegels en in delen neerklapbare achterbank.

U kunt tijdens de rit uw ogen steeds op de weg houden, want het audiosysteem (met DAB!) en het navigatiesysteem met harde schijf kunt u bedienen vanaf het stuur of met spraak. In een auto als deze kunt u niet zonder electronic climate control, zodat de temperatuur altijd goed is. Het hoort bij een intelligente auto als deze dat hij zelf in staat is om zijn omgeving in de gaten te houden. Dat doet deze Mercedes-Benz niet alleen met een automatisch inschakelbare verlichting en een regensensor, maar hij beschikt ook over parkeersensoren voor en achter, die u helpen om gemakkelijk in te parkeren. Lekker koersen op een constante snelheid: daarvoor zorgt de cruise control. De elektrisch inklapbare trekhaak is dé remedie tegen vuile handen. En blauwe schenen. Extra opties op deze auto zijn: lederen stuur, automatisch dimmende buitenspiegels en centrale deurvergrendeling met afstandsbediening.

Elektronische veiligheidsvoorzieningen helpen u onderweg om de situatie op de weg te beoordelen. Deze systemen waarschuwen u als er een riskante situatie ontstaat, en kunnen in bepaalde gevallen ook zelf ingrijpen. Tijdens de rit hebt u altijd een bijrijder, want de verkeersbord-detectie leest de borden langs de weg en projecteert ze voor u op het instrumentarium. Een ongeluk zit in een klein hoekje. Het accident avoidance system kijkt met u mee en helpt om ongevallen te voorkomen. Het systeem voor vermoeidheidsherkenning neemt het waar als uw concentratie verslapt en geeft u dan een waarschuwing. Het Lane-keeping systeem zorgt voor een automatisch constante positie binnen de rijstrook. Afdwalen is uitgesloten.

Klinkt dit allemaal aantrekkelijk? Maak dan een afspraak met onze verkoper!


Bedrijfsinformatie

Bedankt voor uw interesse in een van onze uitmuntende auto's, indien deze advertentie u aandacht heeft gewekt, schroom dan niet om ons te benaderen. Wij verwelkomen u graag onder het genot van een warme kop koffie om het voertuig te bezichtigen. De mogelijkheid voor een proefrit is er altijd, ook een aanvraag voor een vrijblijvende financierings offerte behoort tot de mogelijkheden. Wij helpen u ook graag bij het zoeken van uw droomauto, in ons breed opgebouwde internationale netwerk, zijn we in staat om alles te leveren. Wij helpen u graag!

Wij zijn geopend van Ma-Za van 10:00 tot 18:00, en op elke overige moment op afspraak ook!

We zitten gevestigd aan de Ambachtshof 16A te Nootdorp.

Indien u nog vragen heeft dan zijn wij te bereiken op 085 905 47 53.

Met vriendelijke groet,
Team Cars By Billy
www.Carsbybilly.nl

Opties
Accident Avoidance System
Achterbank in delen neerklapbaar
Achteruitrijcamera
Airbag(s) hoofd achter
Airbag(s) hoofd voor
Airbag(s) knie
Airbag(s) side voor
Airbag bestuurder
Airbag passagier
Anti Blokkeer Systeem
Anti Blokkeer Systeem (ABS)
Armsteun voor