Ford Focus

2.3 EcoBoost ST-3 281 pk - Automaat, 5-deurs, F1-Flippers, Leder Sport Recaro Interieur, B&O Sound, Dode Hoek sensor, Head-Up display, Airco/ECC, CruiseControl, Parkeersensoren
    Bouwjaar 2021
    Kilometerstand 19.998 km
    Brandstof Benzine
    Transmissie Automaat
    Specificaties
    Kenteken
    NL
    S-595-KP
    CarrosserieHatchback
    Bouwjaar2021
    KleurWit
    BrandstofBenzine
    EnergielabelE
    TransmissieAutomaat
    BekledingHalf leder / stof
    Aantal cilinders4
    Aantal deuren5
    Afmetingen in cm (L B H)451 X 184 X 152
    BTW/Marge regelingBTW is niet aftrekbaar
    Omschrijving

    27 APRIL -> KONINGSDAG ZIJN WIJ GESLOTEN

    Ford Focus ST-3 performance *automaat* verkeert in zeer nette staat
    Tevens voorzien van vele luxe opties!

    Wij rekenen 295 euro afleverkosten.

    Km-stand origineel met NAP-certificaat.

    TIP: Kijk voor meerdere EXCLUSIEVE foto's op www.mcautoroyal.nl

    Een beller is sneller, i.v.m. drukte zijn wij helaas niet te allen tijde in de gelegenheid emails te beantwoorden.

    Tevens is de beste optie voor inruil, dat u een bezoek brengt in onze showroom. Om de juiste prijs indicatie vast te stellen. Is dit voor u niet mogelijk dan graag een uitgebreide email met daarin een zo goed mogelijke beschrijving van u auto, met mogelijke foto's en prijsindicatie.

    Het silhouet van deze auto maak direct zijn sportieve karakter duidelijk: krachtig, stijlvol en zelfbewust kijkt deze Ford Focus de wereld in. Deze auto is bijna nieuw, ondanks dat hij uit 2021 komt; hij heeft slechts 19998 kilometer afgelegd. Met zijn benzinemotor en automatische transmissie is dit een prima auto voor nog vele kilometers. Behaaglijk onderweg zijn? Als bestuurder geniet u van de verwarmbare voorstoelen. Net als uw bijrijder! De sportstoelen geven u veel zitsteun. Koude handen? Da's voorbij met het verwarmd stuurwiel. Pak aan! Xenonverlichting zorgt in het donker voor beter zicht. Ook 19 inch lichtmetalen velgen, Full LED koplampen, sportonderstel, halflederen bekleding, adaptief dempingsysteem en dakspoiler horen tot de voorzieningen op deze auto.

    Soepel inparkeren in de krapste parkeervakken. De achteruitrijcamera maakt het mogelijk. Adaptive cruise control houdt de ingestelde snelheid vast en houdt afstand tot het voertuig voor u. Met de ingebouwde spraakbediening kunt u de belangrijkste voertuigsystemen bedienen met stemcommando's. De conditie van deze auto is 24/7 inzichtelijk dankzij Connected Services. Uw favoriete muziek klinkt beter dan ooit met het ingebouwde high performance audiosysteem. U bent in deze Ford ook voorzien van full map navigatiesysteem, achteropkomend verkeer waarschuwing, automatische airconditioning, draadloos opladen, DAB ontvangst en regensensor.

    De Ford Focus is uw trouwe partner onderweg, want hij houdt continu voor u de situatie op en om de weg in de gaten. Volautomatische veiligheidssystemen kunnen daarbij ingrijpen om u voor gevaarlijke situaties te behoeden. Blijf voor u kijken, terwijl u de rij-informatie afleest op uw voorruit. Daarvoor zorgt de head-up display! Verkeersbord-detectie herkent verkeersborden en toont deze op het instrumentarium van de auto. Het Lane-keeping systeem registreert permanent of u binnen de lijnen van de rijstrook blijft; dwaalt u onbedoeld af, dan waarschuwt het systeem en corrigeert de koers. U bent mede dankzij dodehoekdetectie, forward collision warning system, hill hold functie, brake assist, vermoeidheidsherkenning en bandenspanningcontrolesysteem steeds veilig onderweg.

    Nieuwsgierig? Bel of mail ons nu voor een proefrit.

    WERKPLAATS VOOR ONDERHOUD EN APK PER JANUARI 2024 GEVESTIGD OP;  DE DOLFIJN 32, 1601 MG ENKHUIZEN 

     

    SHOWROOM GEVESTIGD OP DE STAR 15, 1601 MH ENKHUIZEN 

     

    Kijk voor onze actuele voorraad op www.mcautoroyal.nl 

     

    Welkom op ons nieuwe adres in Enkhuizen aan de Star nummer 15, ons nieuwe onderkomen waar wij doorgaan met datgene waar wij 15 jaar geleden mee zijn begonnen.  

    Het adres voor een scherp geprijsde occasion, de jonge occasion, ex lease auto. 

    Wederom vindt u op deze plaats een prachtige collectie auto’s van allerlei merken en allerlei uitvoeringen en daarbij behorende prijsklassen.  

    Wij hebben voor ieder wat wils en hopen u nog jaren van een nieuwe auto te kunnen voorzien. 

    Onze auto’s hebben standaard 12 maanden wettelijke garantie en op de meeste auto’s kunt u zich tegen meerprijs extra verzekeren voor 12 of zelfs 24 maanden.  

    Zo is er voor iedereen een pakket op maat te koop, de prijzen daarvan zijn afhankelijk van de leeftijd en de kilometers van de door u uitgekozen auto. 

    Kijk voor onze actuele voorraad op www.mcautoroyal.nl 

     

    Wij rekenen 295 euro afleverkosten voor personenauto's, en 495 euro voor bedrijfsbussen, daarvoor wordt uw nieuwe auto professioneel gereinigd van binnen en buiten, een uitgebreide technische check in onze werkplaats uitgevoerd en als de keuring binnen 2 maanden vervalt krijgt uw nieuwe aanwinst ook een nieuwe APK. 

     

    Voor vragen over of een afspraak voor uw nieuwe auto kunt u ons telefonisch bereiken of mailen. Ons emailadres is info@mcautoroyal.nl en onze telefoonnummers zijn 0228-525430 en via de mobiel op 06-19033000. 

     

    MC Auto Royal is maandag tot en met vrijdag geopend van 9.30 tot 18.00 uur en zaterdag van 9.30 tot 17.00 uur. Op zondag houden wij rust. 

    Wij vragen uw begrip voor het feit, dat wij geen auto’s kunnen reserveren. Neem voordat u vertrekt contact met ons op, om er zeker van te zijn, dat de auto van uw keuze nog aanwezig is. Indien u aangeeft direct te vertrekken en naar ons toe te komen houden wij uiteraard de auto voor uw reisduur vast. Indien u met de trein naar ons toe wilt komen, kies voor station Enkhuizen. Belt u even op het moment dat u bent gearriveerd, dan komen wij u als service ophalen. 

     

    Graag tot ziens bij MC Auto Royal 

     

    DISCLAIMER: Hoewel aan de informatie van deze website de grootst mogelijke zorg wordt besteed, kunnen wij niet aansprakelijk worden gesteld voor eventuele onjuiste informatie van welke aard dan ook. Voor de exacte uitvoering en beschikbaarheid van de occasion kunt u het beste contact opnemen met ons via mail of telefoon. Wij staan u graag te woord. 

    Opties
    Achterbank in delen neerklapbaar
    Achteropkomend verkeer waarschuwing
    Achterspoiler
    Achteruitrijcamera
    Airbag(s) hoofd achter
    Airbag(s) hoofd voor
    Airbag(s) side voor
    Airbag bestuurder
    Airbag passagier
    Airco
    Airco (automatisch)
    Alarm klasse 1(startblokkering)