BMW M5

5-serie Competition
  • keramisch
  • softclose
  • keyless
  • ACC
Bouwjaar 2021
Kilometerstand 24.750 km
Brandstof Benzine
Transmissie Automaat
Specificaties
Kenteken
NL
686551890
CarrosserieSedan
Bouwjaar2021
KleurGrijs metallic
BrandstofBenzine
EnergielabelG
TransmissieAutomaat
BekledingLeder
Aantal cilinders8
Aantal deuren4
Afmetingen in cm (L B H)498 X 190 X 147
BTW/Marge regelingBTW is niet aftrekbaar
Omschrijving

Houdt u van sportief, betrouwbaar en bewezen kwaliteit? Dan is er eigenlijk geen alternatief. BMW maakt rijden geweldig, en dat merkt u meteen. De achtcilinder motor in combinatie met de automatische transmissie maken het rijden met deze BMW tot een waar feest. De auto is uitgerust met stijlvolle, lederen bekleding. Neem plaats op de comfortabele stoelen. Dankzij de elektrische bediening en het geheugen is het eenvoudig om hierin de beste zitpositie te vinden. Voor extra lichtinval en een frisse luchtstroom zorgt het elektrisch bediende panoramadak. De achterklep opent automatisch met een druk op de knop. Handig als u met volle handen staat. Tot de voorzieningen van deze auto behoren 20 inch lichtmetalen velgen, LED koplampen, elektrisch inklapbare buitenspiegels, extra getint glas, in delen neerklapbare achterbank en verstelbare lendensteunen.

Een cockpit, een informatiecentrum... Wat is de cabine eigenlijk niet? Dankzij het digitale dashboard bent u van alles op de hoogte. Alles vrij achter? De achteruitrijcamera laat het meteen zien. Adaptive cruise control is veilig en comfortabel. De snelheidsregelaar houdt automatisch afstand tot het voertuig dat voor u rijdt. Pech of storing, altijd vervelend. Maar met Connected Services weet u direct wat eraan scheelt. En dus ook wat er moet gebeuren. Het complete geluidsspectrum van de hi-fi krijgt een extra boost door het high performance audiosysteem. Wat u ook in deze auto kunt vinden zijn navigatiesysteem met harde schijf, achteropkomend verkeer waarschuwing, automatische airconditioning, sportstuur met schakelpaddels, draadloos opladen en DAB ontvangst.

Het rijden met deze BMW wordt nog meer ontspannen dankzij de innovatieve technieken die onderweg over uw veiligheid waken. Onderweg worden ritfuncties naar keuze op de voorruit geprojecteerd met de head-up display. De actuele snelheidslimiet, een inhaalverbod en andere verkeersborden; de verkeersborddetectie ondersteunt u tijdens elke rit. Het Lane-keeping systeem zorgt dat u mooi binnen de lijntjes blijft. Ongemerkt buiten de rijstrook komen is er niet meer bij. Dankzij veiligheidsvoorzieningen als dodehoekdetector detectiesysteem, accident avoidance system, forward collision warning system, hill hold functie, brake assist en bandenspanningcontrolesysteem, bent u steeds veilig onderweg.

Maak een afspraak voor een proefrit en ervaar het rijgevoel van deze sportwagen zelf!
Mocht u langs willen komen voor een bezichtiging of het maken van en proefrit dan adviseren wij u eerst contact op te nemen, dit om teleurstelling te voorkomen mocht de auto inmiddels zijn verkocht.

Deze auto kopen doormiddel van een financial lease? Geregeld binnen 24 uur!
Voor starters en ZZP'ers vaak geen jaarcijfers benodigd, vraag een van onze adviseurs naar de mogelijkheden!

De prijs is rijklaar! Dus geen extra kosten!

Heeft u nog vragen over deze auto of wilt u een afspraak maken voor een bezichtiging? Neem dan contact op.

-Overschrijven op locatie.

-Huidige auto inruilen in overleg.

Garantie van 6 of 12 maanden tegen een meerprijs mogelijk.

Hoewel aan de informatie van op de website en aan al onze advertenties de grootst mogelijke zorg wordt besteed, kan All Rides niet aansprakelijk worden gesteld voor eventuele onjuiste informatie van welke aard dan ook.

Opties
Accident Avoidance System
Achterbank in delen neerklapbaar
Achteropkomend verkeer waarschuwing
Achterspoiler
Achteruitrij assistent
Achteruitrijcamera
Adaptief Demping Systeem (ADS)
Airbag(s) hoofd achter
Airbag(s) hoofd voor
Airbag(s) side voor
Airbag bestuurder
Airbag passagier