BMW 4 Serie

Cabrio 435i High Executive M-PAKKET/LED/CAMERA/HUD/LEDER/PDC/VOL!
    Bouwjaar 2014
    Kilometerstand 130.114 km
    Brandstof Benzine
    Transmissie Automaat
    Specificaties
    Kenteken
    NL
    5-TPS-79
    CarrosserieCabriolet
    Bouwjaar2014
    KleurGrijs metallic
    BrandstofBenzine
    EnergielabelE
    TransmissieAutomaat
    BekledingLeder
    Aantal cilinders6
    Aantal deuren2
    Afmetingen in cm (L B H)464 X 183 X 138
    BTW/Marge regelingBTW is niet aftrekbaar
    Omschrijving

    Zodra de zon doorbreekt kan het dak omlaag, krijgt de wind vrij spel en dient het vakantiegevoel zich aan. Dat doet een originele cabrio als deze allemaal! Laat u niets wijsmaken, deze BMW 4-serie Cabrio biedt alles wat u van een auto verlangt. De aandrijving komt voor rekening van een benzinemotor en een automatische transmissie. De leren bekleding maakt het interieur helemaal af! De verwarmbare voorstoelen zijn een weldaad voor rug en schouders. Het elektrische cabriodak opent en sluit zonder dat u daar extra moeite voor hoeft te doen. Met de krachtige LEDverlichting heeft u optimaal zicht in het donker. Bij de rijke uitrusting horen ook 19 inch lichtmetalen velgen, getint glas, metallic lak, elektrisch bedienbare ramen achter, elektrisch verstelde en verwarmde buitenspiegels en neerklapbare achterbank.

    Met spraakbediening of de knoppen op het stuur regelt u het audio-installatiesysteem en het navigatiesysteem met harde schijf, terwijl u uw blik op de weg gericht houdt. In een auto als deze kunt u niet zonder electronic climate control, zodat de temperatuur altijd goed is. Om de veiligheid onderweg te verhogen, heeft deze BMW zowel een automatisch inschakelbare verlichting als een regensensor aan boord, zodat hij zelf de verlichting en de ruitenwissers kan inschakelen. Cruise control verlaagt de brandstofkosten en verhoogt het rijcomfort. Ook lederen stuur en boordcomputer horen tot de voorzieningen op deze auto.

    In de BMW 4-serie Cabrio heeft uw veiligheid en die van uw omgeving prioriteit.

    Dat de kilometerstand van deze auto klopt, blijkt uit het tellerrapport van Nationale Autopas. Ervaar de ultieme vrijheid en maak een proefrit. Bel nu voor een afspraak!


    Bedrijfsinformatie

    Welkom bij Auto Scheepers. Ons bedrijf is gevestigd in Surhuisterveen, een gezellig pittoresk dorp in de provincie Friesland. Naast een gedegen werkplaats hebben we altijd een ruim aanbod van minimaal 100 gebruikte kwaliteitsoccasions. Iedere occasion wordt standaard gereinigd, gepoetst en aangeboden met een geldige, of anders nieuwe APK. Tevens is iedere occasion voorzien van de Nationale Autopas (of anders vermeld). Daarnaast hebben wij verschillende mogelijkheden om uw auto te financieren, verzekeren en bieden wij verschillende zekerheidspakketten aan, vraag hiervoor naar de mogelijkheden. Klanttevredenheid staat bij ons hoog in het vaandel, dit is voor u terug te vinden op diverse autosites of op onze eigen website www.autoscheepers.nl. U bent van harte welkom vrijblijvend een occasion bij Auto Scheepers te bekijken, waarbij inruil van uw eigen auto geen probleem is.

    Met Vriendelijke Groet,

    Team Auto Scheepers.

    Opties
    Achterbank neerklapbaar
    Achteruitrijcamera
    Airbag(s) hoofd voor
    Airbag(s) side voor
    Airbag bestuurder
    Airbag passagier
    Alarm klasse 1(startblokkering)
    Anti Blokkeer Systeem
    Anti doorSlip Regeling
    Armsteun achter
    Armsteun voor
    Audioinstallatie met cd-speler
    Garanties
    Nap