Audi S5

Sportback 3.0 TFSI quattro Pro Line Plus
  • RS-Seats
Bouwjaar 2017
Kilometerstand 129.872 km
Brandstof Benzine
Transmissie Automaat
Specificaties
Kenteken
NL
PP-810-R
CarrosserieHatchback
Bouwjaar2017
KleurGrijs metallic
BrandstofBenzine
EnergielabelE
TransmissieAutomaat
BekledingLeder
Aantal cilinders6
Aantal deuren5
Afmetingen in cm (L B H)475 X 184 X 138
BTW/Marge regelingBTW is niet aftrekbaar
Omschrijving

Hij ziet er geweldig uit, maar levert bovendien ook topprestaties. De automatische transmissie en de zescilinder motor maken het autorijden snel en comfortabel. De klasse komt van het lederen interieur en het slimme gemak van de elektrisch bedienbare achterklep. Een weldaad voor uw rug en die van uw bijrijder: deze Audi A5 Sportback heeft verwarmbare voorstoelen met massagefunctie. Stevig ondersteund door de sportstoelen blijft u bij elke beweging op uw plek. Perfect zicht bij nacht en slecht weer? Dat leveren de koplampen met matrix LED-verlichting. U wordt in deze auto ook getrakteerd op 18 inch lichtmetalen velgen, sportonderstel, warmtewerend glas, elektrisch inklapbare buitenspiegels, in delen neerklapbare achterbank en LED-achterlichten.

Het digitale dashboard is qua lay-out en zichtbaarheid superslim ingedeeld. Alle functies in één keer in beeld! De 360 graden camera biedt een beter zicht bij slechte weersomstandigheden, waardoor u beter kan anticiperen op mogelijke gevaren. De ingebouwde Connected Services vertellen u via de app alles over de status van de auto. Locatie, onderhoudsstatus, brandstofpeil en nog veel meer! U kunt tijdens de rit uw ogen steeds op de weg houden, want het audio-installatiesysteem en het navigatiesysteem met harde schijf kunt u bedienen vanaf het stuur of met spraak. In een auto als deze kunt u niet zonder electronic climate control, zodat de temperatuur altijd goed is. Deze Audi is voorzien van sportstuur met schakelpaddels, regensensor, cruise control, centrale deurvergrendeling met afstandsbediening en boordcomputer.

De nieuwste veiligheidssystemen komen in deze Audi A5 Sportback samen. De actuele snelheidslimiet, een inhaalverbod en andere verkeersborden; de verkeersborddetectie ondersteunt u tijdens elke rit. Met het accident avoidance system heeft u een extra paar ogen aan boord. Het systeem waarschuwt bij een dreigende aanrijding. De veiligheid van deze auto wordt verder verhoogd door hill hold functie, brake assist en bandenspanningcontrolesysteem.

Stap even in voor een proefrit. Een afspraak is zo gemaakt. Bel ons nu!Deze Audi A5 Sportback komt uit 2017, werd geleverd van 01-01-2017 tot 21-05-2019 en kostte toen € 102.781,-. Deze geïmporteerde personenauto staat sinds 2017 op kenteken, is voorzien van een benzine-motor, heeft een maximum vermogen van 260 kW (354 PK) en een cilinderinhoud van 2995 cc. De personenauto heeft een topsnelheid van 250 km per uur en bereikt vanuit stilstand de 100 km/u in 4,7 seconden. Het verbruik van deze personenauto is gemiddeld 7,5 liter per 100 km en hij weegt 1635 kg. De APK is geldig tot 29-03-2025 en de wegenbelasting bedraagt gemiddeld € 278,58 per kwartaal.

Opties
Accident Avoidance System
Achterbank in delen neerklapbaar
Achterspoiler
Airbag(s) hoofd achter
Airbag(s) hoofd voor
Airbag(s) side voor
Airbag bestuurder
Airbag passagier
Airco separaat achter
Alarm klasse 3
Aluminium delen exterieur
Aluminium interieur afwerking