Audi Q7

60 TFSI e quattro Pro Line S Competition 2x S-line l Incl. BTW l Panorama l HUD l 360 camera l Elec trekhaak l Luchtvering
    Bouwjaar 2020
    Kilometerstand 82.710 km
    Brandstof Hybride
    Transmissie Automaat
    Specificaties
    Kenteken
    NL
    MC-72-58
    CarrosserieSUV
    Bouwjaar2020
    KleurZwart metallic
    BrandstofHybride
    EnergielabelOnbekend
    TransmissieAutomaat
    BekledingHalf leder / alcantara
    Aantal cilinders6
    Aantal deuren5
    BTW/Marge regelingBTW is aftrekbaar
    Cilinderinhoud2995 CC
    Omschrijving

    MC:7258

    Duitse auto′s staan bekend om hun kwaliteit, innovatie en betrouwbaarheid. Tientallen jaren Deutsche gründlichkeit staan garant voor uitstekende rijprestaties. Deze Audi Q7 heeft een hybride motor, dus een combi van brandstof en elektrisch. Een slim en milieuvriendelijk systeem dat ook nog eens lekker kostenbesparend is. Luchtvering zorgt voor een onovertroffen comfort tijdens het rijden. Met het lederen interieur ervaart u direct het gevoel van luxe en comfort. Zit u goed? De stoelen zijn eenvoudig instelbaar dankzij de elektrische bediening met geheugen. Het interieur baadt in daglicht dankzij het elektrisch bediende glazen panoramadak. Een praktische extra is de elektrisch bedienbare achterklep die opent en sluit met een druk op de knop. Tot de uitrusting van deze Audi behoren ook 21 inch lichtmetalen velgen, dakspoiler, aluminium dakrailing, geluidsisolerende ramen, LED-achterlichten, verstelbare lendensteunen, verwarmde ruitensproeiers, elektrisch bediende ramen, elektrisch inklapbare buitenspiegels, LED-dagrijverlichting en verstelbare achterbank.

    Uw favoriete muziek klinkt beter dan ooit met het ingebouwde high performance audiosysteem. Met de DAB-ontvanger heeft u keuze uit talloze digitale radiozenders met de allerhoogste geluidskwaliteit. Voor de audiobediening hoeft u uw ogen geen seconde van de weg te houden. Alle functies bevinden zich op het stuur, onder uw vingertoppen. Het full map navigatiesysteem zorgt ervoor dat u altijd de juiste en snelste route vindt. Met smartphone connectiviteit kunt u muziek draadloos afspelen. De electronic climate control zorgt onder alle omstandigheden voor een prettige temperatuur. Met de achteruitrijcamera ziet u precies wat er achter de auto gebeurt. De auto neemt u werk uit handen doordat hij zelf veel in de gaten houdt. Een regensensor en een automatisch inschakelbare verlichting nemen waar wanneer de ruitenwissers en het licht aan moeten en de adaptive cruise control zorgt automatisch voor de juiste afstand tot uw voorligger. Deze auto is eenkennig en start alleen voor z′n baas dankzij de keyless start. Wat u ook in deze auto kunt vinden zijn sportstuur met schakelpaddels, automatisch dimmende buitenspiegels, centrale deurvergrendeling met afstandsbediening en bagage afdekhoes.

    Geavanceerde systemen kunnen tijdens de rit bepaalde taken van u overnemen. Zo kijken er als het ware steeds extra ogen met u mee, zodat u tijdig kunt reageren op noodsituaties. Belangrijk voor uw veiligheid en die van uw passagiers is de verkeersbord-detectie in deze auto. Forward collision warning helpt u om kop-staart aanrijdingen te voorkomen. Met het Lane-keeping systeem gaat u nooit onbedoeld over de streep.

    Hebben we u nieuwsgierig gemaakt? Bel of mail ons nu voor een proefrit.

    Laat u niets wijsmaken, deze Audi Q7 biedt alles wat u van een auto verlangt. S-Line styling vertegenwoordigt de overtreffende trap in smaakvolle sportiviteit. De hybride combi van een verbrandingsmotor en een elektromotor zorgt voor zeer laag brandstofverbruik en veel minder uitstoot. Van binnen lijkt het allemaal uitermate ruim dankzij de vrije inval van daglicht via het elektrisch bediende glazen panorama dak. Comfort en luxe? Dat krijgt u door het lederen interieur. En optimaal gemak is er in de vorm van de elektrisch bedienbare achterklep. Zit u goed? De stoelen zijn eenvoudig instelbaar dankzij de elektrische bediening met geheugen. De luchtvering absorbeert niet alleen oneffenheden in het wegdek, maar verhoogt ook aanzienlijk het rijplezier. De geavanceerde matrix LED-verlichting in de koplampen levert maximaal helder zicht en past zich subtiel aan zodra er een tegenligger komt. Zonder lichtkwaliteitsverlies! Ook is de auto voorzien van: 22 inch lichtmetalen velgen, warmtewerend glas, dakspoiler, elektrisch inklapbare buitenspiegels, LED-achterlichten en verstelbare lendensteunen.

    Het personaliseren van uw cockpitinterface is mogelijk met het digitale dashboard in deze auto. Elk van de vier camera's op deze auto draagt bij aan het creëren van een onbelemmerd uitzicht van 360 graden rondom de auto. Adaptive cruise control is een comfortabele en veilige optie. Het systeem reguleert de snelheid en houdt automatisch afstand tot uw voorligger. Met uw smartphone maakt u overal contact met de auto. Remote services geven direct inzicht in uiteenlopende functies en zijn op afstand te activeren. Elk genre muziek komt tot z'n recht. Het high performance audiosysteem is perfect in te regelen op uw smaak! Extra opties op deze auto zijn: full map navigatiesysteem, electronic climate control, sportstuur met schakelpaddels, DAB ontvangst, regensensor en keyless entry.

    Elektronische veiligheidsvoorzieningen helpen u onderweg om de situatie op de weg te beoordelen. Deze systemen waarschuwen u als er een riskante situatie ontstaat, en kunnen in bepaalde gevallen ook zelf ingrijpen. Onderweg fungeert de verkeersbord-detectie als het ware als uw bijrijder en attendeert u op de verkeersborden langs de weg. Het Lane-keeping systeem doet precies wat nodig is: waarschuwen en corrigeren bij onbedoelde overschrijding van de rijstrooklijnen. Forward collision warning waarschuwt bij een dreigende aanrijding en vermindert de gevolgen van een ongeval. Dankzij veiligheidsvoorzieningen als hill hold functie, autonoom remsysteem en bandenspanningcontrolesysteem, bent u steeds veilig onderweg.

    Neem contact op en we regelen een afspraak!


    Bedrijfsinformatie

    C-Gallery Exclusive levert deze auto met voorwaarden zoals standaard 1 maand garantie, poetsbehandeling, complete historie, onderhoudsboekjes en uiteraard 2 sleutels.

    De auto's kunnen soms bij de garage staan voor inspectie of cosmetische (of overige) handelingen. Wij adviseren daarom alvorens uw bezoek telefonisch contact op te nemen voor beschikbaarheid om teleurstelling te voorkomen.
    Wij bieden altijd de mogelijkheid tot inruil! Door onze groot netwerk aan relaties en collega bedrijven bieden wij altijd de mogelijkheid aan voor inruil. Op afstand per mail of WhatsApp kunnen wij een indicatie afgeven onder voorbehoud van technisch goed en alles functionerend naar behoren.
    Om het voorstel concreet te maken van het betreffende inruilvoertuig is het wel vereist de auto mee te nemen.

    C-Gallery Exclusive standaard leveringsvoorwaarden:
    - 1 maand huisgarantie
    - Poetsbehandeling
    - Gratis tenaamstelling

    C-Gallery Exclusive biedt meerdere garantie pakketten aan.
    Zo bieden wij onderstaand de mogelijkheid aan van pakketen:
    3 maanden huisgarantie (motor + transmissie)
    6 maanden huisgarantie (motor + transmissie)
    9 maanden huisgarantie (motor + transmissie)
    12 maanden huisgarantie (motor + transmissie)

    De prijzen van deze pakketten verschillen per auto. Neemt u hiervoor contact met ons op.

    Wij doen er alles aan om de informatie op onze website zo compleet en kloppend mogelijk te houden, echter kunnen hieraan geen rechten worden ontleend. Fouten zijn immers nooit uit te sluiten. Vertrouw daarom niet alleen op deze informatie, maar controleer bij aankoop de zaken die uw beslissing zouden kunnen beïnvloeden.

    Opties
    Airbag(s) hoofd achter
    Airbag(s) hoofd voor
    Airbag(s) side voor
    Airbag bestuurder
    Airbag passagier
    Airco separaat achter
    Aluminium interieur afwerking
    Anti Blokkeer Systeem
    Anti doorSlip Regeling
    Armsteun voor
    Assistentie pakket Parking
    Audio installatie