Audi e-tron

e-tron 50 quattro Launch edition plus 71 kWh l Incl. btw l Panorama l Luchtvering l Memory l NL auto
    Bouwjaar 2019
    Kilometerstand 66.850 km
    Brandstof Elektrisch
    Transmissie Automaat
    Specificaties
    Kenteken
    NL
    H-285-DK
    CarrosserieSUV
    Bouwjaar2019
    KleurGrijs metallic
    BrandstofElektrisch
    EnergielabelA
    TransmissieAutomaat
    BekledingHalf leder / alcantara
    Aantal deuren5
    Afmetingen in cm (L B H)501 X 194 X 169
    BTW/Marge regelingBTW is aftrekbaar
    Datum deel 1a31-12-2019
    Omschrijving

    MC 5151

    Nooit meer tanken. Een laadkabel volstaat om het accupakket van deze Audi e-tron op te laden. De modernste techniek is toegepast om u in alle rust en stilte van de rit te laten genieten. Daarbij zult u zien dat de tijd om de accu's op te laden enorm meevalt, en dankzij de flinke actieradius hoeft u dat ook niet zo vaak te doen. De krachtige motor geeft deze Audi uitstekende prestaties. Boven uw hoofd schijnt de zon. Het licht valt binnen door het elektrisch bediende glazen panorama dak. En door het comfort van het lederen interieur geniet u van elke kilometer. Een weldaad voor u en uw bijrijder: deze Audi e-tron heeft verwarmbare voorstoelen. Een zeer aantrekkelijke extra van deze Audi e-tron is de luchtvering, die zorgt voor een fantastische wegligging. Ook 20 inch lichtmetalen velgen, aluminium dakrailing, warmtewerend glas, LED-achterlichten, verstelbare lendensteunen, snelheidsbegrenzer, metallic lak, elektrisch bedienbare ramen achter, elektrisch inklapbare buitenspiegels, LED-dagrijverlichting en in delen neerklapbare achterbank horen tot de voorzieningen op deze auto.

    De meest gebruikte voertuigfuncties laten zich met behulp van uw stem bedienen. Nooit meer de weg kwijt: daarvoor zorgt het onboard navigatiesysteem met harde schijf. Muziek vanaf uw telefoon draadloos afspelen via de autoradio? Met smartphone connectiviteit heeft u altijd uw favoriete muziek bij de hand. Dankzij electronic climate control is het interieur behaaglijk warm of verfrissend koel. De elektronische systemen in deze Audi helpen u actief om comfortabeler te rijden. Een automatisch inschakelbare verlichting en een regensensor houden de omstandigheden onderweg in de gaten. Ook sportstuur met schakelpaddels, automatisch dimmende buitenspiegels en centrale deurvergrendeling met afstandsbediening horen tot de voorzieningen op deze auto.

    Geavanceerde technische systemen houden tijdens elke rit het verkeer in de gaten en reageren op potentieel gevaarlijke situaties. De sensor van het forward collision warning-systeem registreert permanent de afstand tot voorliggers en grijpt in als een botsing dreigt. Actieve dodehoekdetectie geeft een waarschuwingssignaal wanneer een ander voertuig in uw dode hoek rijdt. Dit verkleint de kans op een aanrijding. De aanwezige file assistent meet de afstand tot uw voorligger en zorgt voor een veilige afstand. Staat het voor u opeens stil? Dan zorgt het systeem dat de auto ook stopt. Het Lane-keeping systeem zorgt dat u mooi binnen de lijntjes blijft. Ongemerkt buiten de rijstrook komen is er niet meer bij.

    Elektrisch rijden is een ervaring op zich. Bel ons voor een afspraak en maak een proefrit!


    Bedrijfsinformatie

    C-Gallery Exclusive levert deze auto met voorwaarden zoals standaard 1 maand garantie, poetsbehandeling, complete historie, onderhoudsboekjes en uiteraard 2 sleutels.

    De auto's kunnen soms bij de garage staan voor inspectie of cosmetische (of overige) handelingen. Wij adviseren daarom alvorens uw bezoek telefonisch contact op te nemen voor beschikbaarheid om teleurstelling te voorkomen.
    Wij bieden altijd de mogelijkheid tot inruil! Door onze groot netwerk aan relaties en collega bedrijven bieden wij altijd de mogelijkheid aan voor inruil. Op afstand per mail of WhatsApp kunnen wij een indicatie afgeven onder voorbehoud van technisch goed en alles functionerend naar behoren.
    Om het voorstel concreet te maken van het betreffende inruilvoertuig is het wel vereist de auto mee te nemen.

    C-Gallery Exclusive standaard leveringsvoorwaarden:
    - 1 maand huisgarantie
    - Poetsbehandeling
    - Gratis tenaamstelling

    C-Gallery Exclusive biedt meerdere garantie pakketten aan.
    Zo bieden wij onderstaand de mogelijkheid aan van pakketen:
    3 maanden huisgarantie (motor + transmissie)
    6 maanden huisgarantie (motor + transmissie)
    9 maanden huisgarantie (motor + transmissie)
    12 maanden huisgarantie (motor + transmissie)

    De prijzen van deze pakketten verschillen per auto. Neemt u hiervoor contact met ons op.

    Wij doen er alles aan om de informatie op onze website zo compleet en kloppend mogelijk te houden, echter kunnen hieraan geen rechten worden ontleend. Fouten zijn immers nooit uit te sluiten. Vertrouw daarom niet alleen op deze informatie, maar controleer bij aankoop de zaken die uw beslissing zouden kunnen beïnvloeden.

    Opties
    Achterbank in delen neerklapbaar
    Airbag(s) hoofd achter
    Airbag(s) hoofd voor
    Airbag(s) side voor
    Airbag bestuurder
    Airbag passagier
    Alarm klasse 1(startblokkering)
    Alarmsysteem
    Aluminium delen exterieur
    Aluminium interieur afwerking
    Anti Blokkeer Systeem
    Anti doorSlip Regeling
    Garanties
    Nap