Audi A4

AVANT 40 TFSI Launch edition Sport 2020 PANO LED CAMERA
    Bouwjaar 2020
    Kilometerstand 60.667 km
    Brandstof Benzine
    Transmissie Automaat
    Specificaties
    Kenteken
    NL
    S-964-PJ
    CarrosserieStationwagon
    Bouwjaar2020
    KleurWit metallic
    BrandstofBenzine
    EnergielabelC
    TransmissieAutomaat
    BekledingLeder
    Aantal cilinders4
    Aantal deuren5
    Afmetingen in cm (L B H)476 X 185 X 144
    BTW/Marge regelingBTW is niet aftrekbaar
    Omschrijving

    Laat u niets wijsmaken, deze Audi A4 AVANT biedt alles wat u van een auto verlangt. Een viercilinder motor en een automatische transmissie zorgen voor de uitstekende prestaties van deze auto. Lederen bekleding is een smaakvolle en comfortverhogende optie. Behaaglijk onderweg zijn? Als bestuurder geniet u van de verwarmbare voorstoelen met massagefunctie. Net als uw bijrijder! Zijwaartse g-krachten worden solide opgevangen door de sportstoelen. Fijn zo'n elektrisch bediend glazen panoramadak. De elektrische achterklep opent met een druk op de knop, zodat u gemakkelijk toegang heeft tot de bagageruimte. Vergeet halogeen; deze koplampen gebruiken de allernieuwste matrix LED-technologie met maximale lichtopbrengst zonder de tegenligger te hinderen. Bij de zeer complete uitrusting van deze auto behoren ook 18 inch lichtmetalen velgen, sportonderstel, halflederen bekleding, warmtewerend glas, dakspoiler en elektrisch inklapbare buitenspiegels.

    Het digitale dashboard vertelt u onderweg alles dat bijdraagt aan een veilige, efficiënte rit. De 360 graden camera op deze auto biedt u een volledig, panoramisch zicht op de omgeving. Adaptive cruise control houdt de ingestelde snelheid vast en houdt automatisch afstand tot uw voorligger. Mocht zich een probleem voordoen, dan krijgt u via remote services op uw smartphone te zien wat er precies aan de hand is, waar u ook bent. U bedient het navigatiesysteem en het audio-installatiesysteem met DAB-radio via knoppen op het stuur, of zelfs met uw stem. Zo kunt u steeds uw aandacht gericht houden op de weg. De Audi is standaard voorzien van: electronic climate control, sportstuur met schakelpaddels, draadloos opladen, regensensor, keyless entry en automatisch dimmende buitenspiegels.

    De intelligente veiligheidssystemen in deze auto waken continu over uw veiligheid. De actuele snelheidslimiet, een inhaalverbod en andere verkeersborden. De verkeersborddetectie ondersteunt u tijdens elke rit. Met het Lane-keeping systeem komt u nooit per ongeluk buiten de rijstrook. De forward collision warning geeft een botswaarschuwing als een aanrijding dreigt met een voorligger. Bovenop deze veiligheidsfeatures heeft deze Audi bovendien dodehoekdetectie, hill hold functie, brake assist en bandenspanningcontrolesysteem.

    Als u nieuwsgierig bent naar deze auto, neem dan snel contact met ons op.


    Bedrijfsinformatie

    Voor vragen, interesse of bezichtiging graag even bellen of berichtje sturen.

    6 dagen per week geopend op afspraak!

    ! INRUIL MOGELIJK ! Graag ontvangen wij enkele duidelijke foto's van het in- exterieur, kilometerstand en vermeld daarbij eventuele beschadigingen en of mankementen. De foto's kunt u sturen via Whats'App 0648835561.

    * De optielijst is met grote zorg samengesteld. Het kan voorkomen dat een aanwezige optie niet beschreven is of er een optie is beschreven die niet aanwezig is. Aanbevolen is om contact op te nemen voor opties die uw beslissing bij aankoop kunnen beïnvloeden. Aan de optielijst kan geen rechten worden ontleend.


    Met vriendelijke groet,

    J&D Automotive
    0648835561

    Opties
    Achterbank in delen neerklapbaar
    Achteruitrij assistent
    Achteruitrijcamera
    Adaptief Demping Systeem (ADS)
    Airbag(s) hoofd achter
    Airbag(s) hoofd voor
    Airbag(s) side achter
    Airbag bestuurder
    Airbag passagier
    Alarmsysteem
    Aluminium delen exterieur
    Aluminium interieur afwerking