Audi A1

Sportback 1.2 TFSI Sport Edition
    Bouwjaar 2014
    Kilometerstand 184.748 km
    Brandstof Benzine
    Transmissie Handgeschakeld
    Specificaties
    Kenteken
    NL
    XX-973-K
    CarrosserieHatchback
    Bouwjaar2014
    KleurZwart
    BrandstofBenzine
    EnergielabelB
    TransmissieHandgeschakeld
    BekledingHalf leder / stof
    Aantal cilinders4
    Aantal deuren5
    Afmetingen in cm (L B H)395 X 175 X 142
    BTW/Marge regelingBTW is niet aftrekbaar
    Omschrijving

    Bij het ontwerpen van de Audi A1 Sportback stonden uw comfort en uw veiligheid centraal. Ten opzichte van het standaard model onderscheidt deze Audi zich met sportieve S-Line styling. De aandrijving van deze Audi wordt verzorgd door een viercilinder motor en een handgeschakelde vijfversnellingsbak. De sportstoelen geven het interieur van deze A1 Sportback een super strakke en sportieve uitstraling. De gasontladingslampen van de xenonverlichting zorgen voor een krachtige en heldere lichtbundel. Verder is de Audi uitgerust met: 17 inch lichtmetalen velgen, sportonderstel, warmtewerend glas, metallic lak, verwarmde ruitensproeiers, elektrisch bedienbare ramen voor en elektrisch verstelbare buitenspiegels.

    Andere zender? Het geluid aanpassen? Dat kan allemaal moeiteloos door de audiobediening op het stuur. Altijd een deskundige gids aan boord, dankzij het navigatiesysteem. Automatische airconditioning verwarmt of koelt het interieur met een druk op de knop. Achter het stuur van deze Audi bent u niet alleen. De auto kijkt als het ware met u mee tijdens de rit. De regensensor schakelt de ruitenwissers in als het nodig is en de automatisch inschakelbare verlichting doet de lichten voor u aan. Er is ook cruise control aan boord, om met een constant tempo ontspannen en zuinig te rijden. De uitrusting van deze auto is met lederen versnellingspook, lederen stuur, boordcomputer en centrale deurvergrendeling met afstandsbediening behoorlijk compleet.

    Een proefrit maken met deze Audi A1 Sportback? Natuurlijk! Bel even voor een afspraak!


    Bedrijfsinformatie

    Bij interesse in een van onze occasions kunt u terecht bij ons Maandag t/m Zaterdag van 9:00 tot 18:00. Buiten deze tijden zijn wij in overleg open op afspraak. Voor het maken van een afspraak of voor het beantwoorden van uw vragen kunt u ons altijd bereiken op 06-14798106. Alle inruil is mogelijk. Op onze Occasions zijn garanties en financieringen in overleg mogelijk. Advertentie fouten zijn wij niet aansprakelijk voor.
    Wij leveren al onze auto´s af met minimaal 6 maanden APK.



    Carplace
    Hopperzuigerstraat 8 B
    1333HC ALMERE
    Tel: 0614798106
    E-mail: info@carplace.nl

    Opties
    Airbag(s) hoofd achter
    Airbag(s) hoofd voor
    Airbag(s) side voor
    Airbag bestuurder
    Airbag passagier
    Airco automatisch
    Aluminium interieur afwerking
    Anti Blokkeer Systeem
    Anti Blokkeer Systeem (ABS)
    Anti Slip Control
    Armsteun voor
    Audio-navigatie full map