Audi A1

citycarver 30 TFSI S-line
  • AUT7
  • Sfeer
  • NAVI
Bouwjaar 2022
Kilometerstand 8.423 km
Brandstof Benzine
Transmissie Onbekend
Specificaties
Kenteken
NL
Z-459-DJ
CarrosserieHatchback
Bouwjaar2022
KleurBlauw
BrandstofBenzine
EnergielabelOnbekend
TransmissieOnbekend
BekledingLeder
Aantal cilinders3
Aantal deuren5
Afmetingen in cm (L B H)405 X 176 X 148
BTW/Marge regelingBTW is niet aftrekbaar
Omschrijving

Het is niet alleen de bouwkwaliteit waar Duitse auto's om bekend staan, maar ook de rijkwaliteiten. Dat merk je achter het stuur van deze Audi A1 citycarver. In de verwarmbare voorstoelen zitten is elke keer een welkom gevoel. Ook is de auto voorzien van: 17 inch lichtmetalen velgen, LED koplampen, warmtewerend glas, dakspoiler, elektrisch inklapbare buitenspiegels en in delen neerklapbare achterbank.

Het eigentijdse interieur wordt natuurlijk helemaal volmaakt met het digitale dashboard. Adaptive cruise control houdt de ingestelde snelheid vast en houdt afstand tot het voertuig voor u. Connected Services voegt nog meer comfort en veiligheid toe aan deze auto. Deze Audi is voorzien van knoppen op het stuur om het navigatiesysteem met harde schijf en het audiosysteem met DAB-ontvangst te bedienen. De automatische airconditioning zorgt voor een prettige binnentemperatuur. Ook lederen sportstuur, parkeersensoren achter, regensensor, keyless entry, automatisch dimmende binnenspiegel en centrale deurvergrendeling met afstandsbediening zijn aan boord.

Aan boord van deze Audi houden verschillende geavanceerde systemen voor u de weg in de gaten. Ze waarschuwen u voor noodsituaties en kunnen in een aantal gevallen ook zelf ingrijpen. Voorzien van het Lane-keeping systeem. Ofwel: blijf automatisch in je baan. Kop-staartbotsingen vormen een belangrijk deel van de meest voorkomende aanrijdingen. De forward collision warning van deze auto voorkomt zulke botsingen geheel of reduceert de ernst van de schade aanzienlijk. Het accident avoidance system helpt aanrijdingen te voorkomen. De auto is ook uitgerust met hill hold functie, brake assist en bandenspanningcontrolesysteem.

Bel nu voor een afspraak en overtuig uzelf.


Bedrijfsinformatie

Bedankt voor uw interesse in een van onze uitmuntende auto's, indien deze advertentie u aandacht heeft gewekt, schroom dan niet om ons te benaderen. Wij verwelkomen u graag onder het genot van een warme kop koffie om het voertuig te bezichtigen. De mogelijkheid voor een proefrit is er altijd, ook een aanvraag voor een vrijblijvende financierings offerte behoort tot de mogelijkheden. Wij helpen u ook graag bij het zoeken van uw droomauto, in ons breed opgebouwde internationale netwerk, zijn we in staat om alles te leveren. Wij helpen u graag!

Wij zijn geopend van Ma-Za van 10:00 tot 18:00, en op elke overige moment op afspraak ook!

We zitten gevestigd aan de Ambachtshof 16A te Nootdorp.

Indien u nog vragen heeft dan zijn wij te bereiken op 085 905 47 53.

Met vriendelijke groet,
Team Cars By Billy
www.Carsbybilly.nl

Opties
Accident Avoidance System
Achterbank in delen neerklapbaar
Adaptief Demping Systeem (ADS)
Afwijkende dakkleur
Airbag(s) hoofd voor
Airbag(s) side voor
Airbag bestuurder
Airbag passagier
Airco
Airco automatisch
Alarmsysteem
Aluminium delen exterieur