Mercedes-Benz Sprinter

414 2.2 CDI 432 HD Automaat
  • Bedrijfswagen
  • GVW teruggekeurd
  • Zijschuifdeur rechts
Bouwjaar 2017
Kilometerstand 185.566 km
Brandstof Diesel
Transmissie Automaat
Specificaties
Kenteken
NL
V-930-KH
CarrosserieGesloten bestelwagen
Bouwjaar2017
KleurWit
BrandstofDiesel
EnergielabelOnbekend
TransmissieAutomaat
BekledingStof
Aantal cilinders4
Aantal deuren5
BTW/Marge regelingBTW is aftrekbaar
Cilinderinhoud2143 CC
Omschrijving

Prijs is ex BTW. ! Sprinter is zowel motorisch als technisch in een prima staat rijdt en schakelt goed en alles functioneert omtrent de laadruimte.

Duitse automerken hebben een onverwoestbare reputatie als het gaat om kwaliteit en prestaties. Geen wonder want qua constructie, vooruitstrevende techniek en betrouwbaarheid is de concurrentie dun gezaaid. Deze diesel heeft een automatische transmissie. Achterportieren kunnen gemakkelijk beschadigd raken als ze bijvoorbeeld door de wind bij uitstappen openslaan. Dat zal niet gebeuren met de aanwezige schuifdeur achter. Ook trailer assistent, in hoogte verstelbare passagiersstoel, elektrisch verstelde en verwarmde buitenspiegels en elektrisch bedienbare ramen voor zijn aan boord.

De uitrusting van deze Mercedes-Benz is met centrale deurvergrendeling met afstandsbediening en verstelbaar stuur behoorlijk compleet.

In de Mercedes-Benz Sprinter heeft uw veiligheid en die van uw omgeving prioriteit.

Wij leveren deze auto met het tellerrapport van Nationale Autopas. Als u al weet dat dit de auto is die u wilt hebben, dan hoeft u niet langer te wachten. U kunt nu al besluiten om deze Mercedes-Benz te kopen. Wij reserveren de auto dan voor u en nemen zo snel mogelijk contact met u op.


Bedrijfsinformatie

*** FINANCIERING OP ELKE AUTO MOGELIJK!***
Wij van DVZ Automotive stellen het op prijs dat u geïnteresseerd bent in onze producten of diensten en een bezoek brengt aan één van onze advertenties/websites. Hoewel de informatie op deze website permanent zo accuraat en actueel mogelijk wordt weergegeven, zijn wijzigingen in modellen, uitvoeringen, prijzen, technische specificaties, afbeeldingen, of andere informatie op deze website te allen tijde voorbehouden. Het is onmogelijk om transmissiefouten volledig uit te sluiten. Aan de inhoud van deze website kunnen derhalve op geen enkele wijze rechten worden ontleend.

Opties
GVW teruggekeurd
Zijschuifdeur rechts
Aanhanger assistent
Airbag bestuurder
Alarm klasse 1(startblokkering)
Anti Blokkeer Systeem
Anti doorSlip Regeling
Armsteun voor
Bestuurdersstoel in hoogte verstelbaar
Buitenspiegels elektrisch verstel- en verwarmbaar
centrale vergrendeling met afstandsbediening
Elektrische ramen voor
Garanties
DVZ Huisgarantie 3 Maanden
Nap