Mercedes-Benz Sprinter

314 2.2 CDI L2H2 CAMERA CRUISE CLIMA
  • Bedrijfswagen
Bouwjaar 2018
Kilometerstand 120.557 km
Brandstof Diesel
Transmissie Handgeschakeld
Specificaties
Kenteken
NL
V-20-DFK
CarrosserieGesloten bestelwagen
Bouwjaar2018
KleurWit metallic
BrandstofDiesel
EnergielabelOnbekend
TransmissieHandgeschakeld
BekledingStof
Aantal cilinders4
Aantal deuren5
BTW/Marge regelingBTW is aftrekbaar
Cilinderinhoud2143 CC
Omschrijving

Met een auto als deze Mercedes-Benz Sprinter komt u absoluut goed voor de dag. De aandrijving van deze Mercedes-Benz wordt verzorgd door een viercilinder motor en een handgeschakelde versnellingsbak. De comfortstoelen zorgen dat u na iedere rit fit uitstapt. Onverhoeds de deur opengooien is een risico voor passerend verkeer. De schuifdeur aan de zijkant is dus gemakkelijker én veiliger. In deze Mercedes-Benz profiteert u onder andere ook van: warmtewerend glas, adaptieve mistlampen, elektrisch inklapbare buitenspiegels, verstelbare lendensteunen, elektrisch bedienbare ramen voor en start-stopsysteem.

De achteruitrijcamera laat duidelijk zien hoeveel ruimte u nog heeft bij het inparkeren. U kunt tijdens de rit uw ogen steeds op de weg houden, want het audio-installatiesysteem en het navigatiesysteem kunt u bedienen vanaf het stuur. De automatische airconditioning zorgt onder alle omstandigheden voor een prettige temperatuur. De elektronische systemen in deze Mercedes-Benz helpen u actief om comfortabeler te rijden. Een automatisch inschakelbare verlichting en een regensensor houden de omstandigheden onderweg in de gaten. De cruise control heeft een feilloos geheugen. Als u even vaart heeft geminderd, bent u na één klik weer op de oude snelheid. U bent in deze Mercedes-Benz ook voorzien van lederen stuur, centrale deurvergrendeling met afstandsbediening en boordcomputer.

De nieuwste veiligheidssystemen komen in deze Mercedes-Benz Sprinter samen. U rijdt ook veiliger omdat deze auto voor u de verkeersborden langs de weg kan lezen. De belangrijkste borden worden op uw instrumentarium geprojecteerd, zodat u ze niet kunt missen. Vermoeidsheidsherkenning neemt tekenen van vermoeidheid waar bij de bestuurder. Het systeem voorkomt dat er daardoor ongelukken gebeuren. De veiligheid van deze auto wordt verder verhoogd door dodehoekdetectie en bandenspanningcontrolesysteem.

Probeer deze auto uit en maak een proefrit. We zetten 'm graag voor u klaar!


Bedrijfsinformatie

Voor vragen, interesse of bezichtiging graag even bellen of berichtje sturen.

6 dagen per week geopend op afspraak!

! INRUIL MOGELIJK ! Graag ontvangen wij enkele duidelijke foto's van het in- exterieur, kilometerstand en vermeld daarbij eventuele beschadigingen en of mankementen. De foto's kunt u sturen via Whats'App 0648835561.

* De optielijst is met grote zorg samengesteld. Het kan voorkomen dat een aanwezige optie niet beschreven is of er een optie is beschreven die niet aanwezig is. Aanbevolen is om contact op te nemen voor opties die uw beslissing bij aankoop kunnen beïnvloeden. Aan de optielijst kan geen rechten worden ontleend.


Met vriendelijke groet,

J&D Automotive
0648835561

Opties
2 zitplaatsen rechtsvoor
Achteruitrijcamera
Airbag(s) hoofd voor
Airbag(s) side voor
Airbag bestuurder
Airbag passagier
Airco
Airco automatisch
Anti Blokkeer Systeem (ABS)
Armsteun voor
Audio installatie
Bandenspanningscontrolesysteem