Land Rover Discovery Sport

2.0 TD4 SE
  • Bedrijfswagen
Bouwjaar 2016
Kilometerstand 154.399 km
Brandstof Diesel
Transmissie Onbekend
Specificaties
Kenteken
NL
VV-994-Z
CarrosserieGesloten bestelwagen
Bouwjaar2016
BrandstofDiesel
EnergielabelOnbekend
TransmissieOnbekend
BekledingOnbekend
Aantal cilinders4
Aantal deuren5
BTW/Marge regelingBTW is aftrekbaar
Cilinderinhoud1999 CC
Omschrijving

U rijdt gemakkelijk, comfortabel en zonder zorgen met deze Land Rover Discovery Sport. Een krachtige motor geeft deze auto zijn sportieve prestaties. Natuurlijk behoren 18 inch lichtmetalen velgen, dakspoiler, LED-achterlichten, elektrisch bedienbare ramen voor en elektrisch inklapbare buitenspiegels ook tot de uitrusting van deze complete auto.

U bedient het navigatiesysteem en het audio-installatiesysteem via knoppen op het stuur, of zelfs met uw stem. Zo kunt u steeds uw aandacht gericht houden op de weg. Het comfort wordt verhoogd door de aanwezige automatische airconditioning. Het luxeniveau in deze Land Rover is niet alleen gericht op comfort, maar ook op uw veiligheid. Tal van sensoren helpen u om de omgeving in de gaten te houden. De automatisch inschakelbare verlichting zorgt dat automatisch de verlichting wordt ingeschakeld als het donker wordt, wat bijvoorbeeld in tunnels erg handig is. De regensensor zet de ruitenwissers aan zonder dat u eraan hoeft te denken. En dan zijn er ook nog parkeersensoren achter die u helpen om veilig en schadevrij in te parkeren. Natuurlijk is er ook cruise control aan boord, waarmee u meer ontspannen en zuiniger rijdt. En dan is deze auto ook nog eens voorzien van verstelbaar stuur, automatisch dimmende binnenspiegel, boordcomputer en centrale deurvergrendeling met afstandsbediening.

Zoals u mag verwachten van deze Land Rover Discovery Sport is hij uitgerust met een reeks aan actieve veiligheidssystemen. In druk verkeer en onoverzichtelijke situaties helpt het accident avoidance system mee om een aanrijding te vermijden. De hill hold control zorgt voor een onbeweeglijke positie bij stilstand op elke helling. Het Lane-keeping systeem registreert permanent of u binnen de lijnen van de rijstrook blijft; dwaalt u onbedoeld af, dan waarschuwt het systeem en corrigeert de koers.

Nieuwsgierig? Bel of mail ons nu voor een proefrit. Deze Land Rover Discovery Sport komt uit 2016, werd geleverd van 01-06-2015 tot 31-12-2018 en kostte toen € 67.409,-. Deze originele Nederlandse bus staat sinds 2016 op kenteken, is voorzien van een diesel-motor, heeft een maximum vermogen van 132 kW (179 PK) en een cilinderinhoud van 1999 cc. De bus heeft een topsnelheid van 188 km per uur en bereikt vanuit stilstand de 100 km/u in 8,9 seconden. Het verbruik van deze bus is gemiddeld 5,3 liter per 100 km en hij weegt 1930 kg. De APK is geldig tot 12-06-2024 en de wegenbelasting bedraagt gemiddeld € 175,- per kwartaal.

Opties
Accident Avoidance System
Airbag(s) hoofd achter
Airbag(s) hoofd voor
Airbag(s) knie
Airbag(s) side voor
Airbag bestuurder
Airbag passagier
Airco automatisch
Alarmsysteem
Aluminium interieur afwerking
Anti Blokkeer Systeem
Anti Blokkeer Systeem (ABS)
Garanties
Nap