Mercedes-Benz GLC

Coupé GLC200 4MATIC Premium Plus ///AMG l Panorama l Burmester l Trekhaak l Sfeerverlichting
    Bouwjaar 2020
    Kilometerstand 33.500 km
    Brandstof Benzine
    Transmissie Automaat
    Specificaties
    Kenteken
    NL
    S-289-JZ
    CarrosserieSUV
    Bouwjaar2020
    KleurWit
    BrandstofBenzine
    EnergielabelG
    TransmissieAutomaat
    BekledingLeder
    Aantal cilinders4
    Aantal deuren5
    Afmetingen in cm (L B H)475 X 193 X 163
    BTW/Marge regelingBTW is niet aftrekbaar
    Omschrijving

    Hij is klaar voor nog jaren rijplezier, deze Mercedes-Benz GLC-klasse Coupé uit 2020. Er staat 29404 kilometer op de teller. Het sportieve uiterlijk is meegeleverd in de vorm van de AMG Line Exterieur. In deze auto vindt u een benzinemotor en een automatische transmissie. Voorin is het ′s winters genieten met de verwarmbare voorstoelen voor zowel bestuurder als bijrijder. Scherpe bochten, pittige acceleraties? In de sportstoelen blijft u altijd in positie. De elektrische achterklep opent met een druk op de knop, zodat u gemakkelijk toegang heeft tot de bagageruimte. Bij de zeer complete uitrusting van deze auto behoren ook 20 inch lichtmetalen velgen, sportonderstel, treeplanken, trailer assistent, aluminium dakrailing, geluidsisolerende ramen, zwarte hemelbekleding, LED-achterlichten, elektrisch inklapbare buitenspiegels, LED-dagrijverlichting en in delen neerklapbare achterbank.

    Soms wil je goed geluid kunnen voelen! Het high performance audiosysteem bedient u op uw wenken. Onderweg laadt u uw smartphone snoerloos op met behulp van de draadloze oplaadmogelijkheid voor telefoons. Ook is het audiosysteem voorzien van: full map navigatiesysteem, DAB ontvangst, multifunctioneel sportstuur en dashboard met spraakbediening. Bij de luxe van deze auto hoort ook automatische airconditioning. De kruisend verkeer detectie berekent of tegenliggers op uw traject een aanrijdingsgevaar vormen en geeft direct een waarschuwing. Bij wisselvallig en regenachtig weer is goed zicht essentieel. De regensensor reageert op alle neerslag met de juiste actie. Een plekje vinden in de binnenstad is één, inparkeren is twee. Voor dat laatste heeft deze Mercedes-Benz GLC-klasse Coupé prima parkeersensoren die u een handje helpen. Adaptive cruise control is een comfortabele en veilige optie. Het systeem reguleert de snelheid en houdt automatisch afstand tot uw voorligger. Sleutelloos instappen en wegrijden! De keyless start herkent de elektronische sleutel in uw bezit en start de motor met een druk op de knop. Caravan afgekoppeld? Dan kan de elektrisch inklapbare trekhaak uit de weg. En deze auto heeft ook lederen stuur en automatisch dimmende buitenspiegels als standaard uitrusting.

    Met de nieuwste technologieën aan boord is deze Mercedes-Benz in staat om zelf te reageren op potentieel gevaarlijke situaties op de weg. In het instrumentarium kunt u bovendien de verkeersborden zien die u onderweg tegenkomt. Zo helpt deze Mercedes-Benz u om veiliger te rijden. Kop-staartbotsingen vormen een belangrijk deel van de meest voorkomende aanrijdingen. De forward collision warning van deze auto voorkomt zulke botsingen geheel of reduceert de ernst van de schade aanzienlijk. Veilig inhalen en invoegen wordt bevorderd door de actieve dodehoekdetectie. Een belangrijk veiligheidssysteem in deze auto is de vermoeidheidsherkenning, die u een duidelijk signaal geeft wanneer u achter het stuur in slaap dreigt te vallen. Het Lane-keeping systeem let constant op en waarschuwt of corrigeert als u onoplettend over de lijnen van de rijstrook gaat. U bent mede dankzij autonoom remsysteem en dodehoekdetectie steeds veilig onderweg.

    Neem contact op en we regelen een afspraak!


    Bedrijfsinformatie

    C-Gallery Exclusive levert deze auto met voorwaarden zoals standaard 1 maand garantie, poetsbehandeling, complete historie, onderhoudsboekjes en uiteraard 2 sleutels.

    De auto's kunnen soms bij de garage staan voor inspectie of cosmetische (of overige) handelingen. Wij adviseren daarom alvorens uw bezoek telefonisch contact op te nemen voor beschikbaarheid om teleurstelling te voorkomen.
    Wij bieden altijd de mogelijkheid tot inruil! Door onze groot netwerk aan relaties en collega bedrijven bieden wij altijd de mogelijkheid aan voor inruil. Op afstand per mail of WhatsApp kunnen wij een indicatie afgeven onder voorbehoud van technisch goed en alles functionerend naar behoren.
    Om het voorstel concreet te maken van het betreffende inruilvoertuig is het wel vereist de auto mee te nemen.

    C-Gallery Exclusive standaard leveringsvoorwaarden:
    - 1 maand huisgarantie
    - Poetsbehandeling
    - Gratis tenaamstelling

    C-Gallery Exclusive biedt meerdere garantie pakketten aan.
    Zo bieden wij onderstaand de mogelijkheid aan van pakketen:
    3 maanden huisgarantie (motor + transmissie)
    6 maanden huisgarantie (motor + transmissie)
    9 maanden huisgarantie (motor + transmissie)
    12 maanden huisgarantie (motor + transmissie)

    De prijzen van deze pakketten verschillen per auto. Neemt u hiervoor contact met ons op.

    Wij doen er alles aan om de informatie op onze website zo compleet en kloppend mogelijk te houden, echter kunnen hieraan geen rechten worden ontleend. Fouten zijn immers nooit uit te sluiten. Vertrouw daarom niet alleen op deze informatie, maar controleer bij aankoop de zaken die uw beslissing zouden kunnen beïnvloeden.

    Opties
    Aanhanger assistent
    Achterbank in delen neerklapbaar
    Airbag(s) hoofd achter
    Airbag(s) hoofd voor
    Airbag(s) knie
    Airbag(s) side voor
    Airbag bestuurder
    Airbag passagier
    Airco (automatisch)
    Airco separaat achter
    Alarm klasse 1(startblokkering)
    Aluminium delen exterieur