Mercedes-Benz A-Klasse

A35 AMG 4MATIC Premium Plus Limousine 2020 Schaalstoelen Pano Head up Camera Orig MAT Duurste Uitvoering
    Bouwjaar 2020
    Kilometerstand 69.993 km
    Brandstof Benzine
    Transmissie Automaat
    Specificaties
    Kenteken
    NL
    K-457-JZ
    CarrosserieSedan
    Bouwjaar2020
    KleurGrijs
    BrandstofBenzine
    EnergielabelF
    TransmissieAutomaat
    BekledingOnbekend
    Aantal cilinders4
    Aantal deuren4
    Afmetingen in cm (L B H)455 X 180 X 145
    BTW/Marge regelingBTW is niet aftrekbaar
    Omschrijving

    Beknibbelen op kwaliteit en prestaties mag natuurlijk wel. Maar het hoeft niet! Als u hoge eisen stelt aan een auto, komt u onvermijdelijk uit bij Mercedes. ‘The best or nothing'. Een beetje meer aandacht en een stoere uitstraling? Daar zorgt de AMG-styling voor. De viercilinder motor en de automatische transmissie maken het rijden met deze auto tot een waar feest. U past de stoelen moeiteloos aan, ze zijn elektrisch in te stellen en hebben bovendien een geheugen. Qua licht en ruimtelijk gevoel zit het helemaal goed met het elektrisch bediende panoramadak. Een praktische extra is de elektrisch bedienbare achterklep die opent en sluit met een druk op de knop. Tot de uitrusting behoren ook 18 inch lichtmetalen velgen, sportonderstel, warmtewerend glas, verstelbare lendensteunen, elektrisch inklapbare buitenspiegels en LED-dagrijverlichting.

    In deze auto klinkt uw favoriete muziek nog beter dankzij het high performance audiosysteem. Met dit systeem profiteert u onder andere ook van: connected drive services, navigatiesysteem met harde schijf, DAB ontvangst, multifunctioneel sportstuur, dashboard met spraakbediening en achteruitrijcamera. Het comfort wordt verhoogd door de aanwezige electronic climate control. Het luxeniveau in deze Mercedes-Benz is niet alleen gericht op comfort, maar ook op uw veiligheid. Tal van sensoren helpen u om de omgeving in de gaten te houden. De automatisch inschakelbare verlichting zorgt dat automatisch de verlichting wordt ingeschakeld als het donker wordt, wat bijvoorbeeld in tunnels erg handig is. En de regensensor zet de ruitenwissers aan zonder dat u eraan hoeft te denken. U wilt van richting veranderen, een tegenligger lijkt daarbij in uw voorgenomen baan te komen? Dan reageert de kruisend verkeer detectie direct om een aanrijding te vermijden. De cruise control houdt de snelheid constant. Dat is relaxt reizen! Met lederen stuur en automatisch dimmende buitenspiegels is deze auto helemaal compleet.

    Het rijden met deze Mercedes-Benz wordt nog meer ontspannen dankzij de innovatieve technieken die onderweg over uw veiligheid waken. In het instrumentarium laat de verkeersborddetectie de actuele verkeersborden zien. Rijden met het overzicht van een straaljagerpiloot? De praktische en veilige head-up display projecteert dashboardinfo binnen uw gezichtsveld, zodat u uw blik nooit hoeft te verplaatsen. Oog op de weg! Met het accident avoidance system heeft u een extra paar ogen aan boord. Het systeem waarschuwt bij een dreigende aanrijding. De actieve dodehoekdetectie voorkomt dat u een voertuig over het hoofd ziet en waarschuwt tijdig. Een camera houdt de juiste koers binnen de rijstrook in de gaten en het Lane-keeping systeem corrigeert bij afwijkingen.

    Deze sportwagen komt graag in actie om u te overtuigen. Even contact opnemen en u maakt zo snel mogelijk een proefrit.


    Financiering van deze auto is bij ons altijd mogelijk. Zowel zakelijk als privé zijn de mogelijkheden aanwezig. Wij werken samen met verschillende financieringsmaatschappijen. Uw financiering kan al binnen 24 uur geregeld zijn. Neem contact met ons op om de mogelijkheden te bespreken.


    ALLE INRUIL MOGELIJK

    Carpoint Heerhugowaard
    Pascalstraat 10A 1704RD Heerhugowaard
    0687345010

    Op de caravan-boulevard in Heerhugowaard vindt u ons in de straat van Theo Stet Caravans, campers en meubelen.


    Bedrijfsinformatie

    Hoewel alle gegevens met de grootst mogelijke zorgvuldigheid zijn samengesteld is Carpoint Heerhugowaard niet aansprakelijk voor enige directe of indirecte schade die zou kunnen ontstaan door het gebruik van deze aangeboden informatie. Aan de verstrekte informatie kunnen op geen enkele wijze rechten worden ontleend of aanspraken worden gemaakt wanneer deze niet door een tekeningsbevoegde is ondertekend. Alle informatie is onder voorbehoud van druk-, zet-, prijs-, spel- en programmeerfouten. Alle afbeeldingen zoals deze getoond worden zijn auteursrechtelijk beschermd en mogen niet worden gebruikt door derden.

    Opties
    19 INCH
    Accident Avoidance System
    Achterspoiler
    Achteruitrij assistent
    Achteruitrijcamera
    Airbag(s) hoofd achter
    Airbag(s) hoofd voor
    Airbag(s) knie
    Airbag(s) side voor
    Airbag bestuurder
    Airbag passagier
    Aluminium interieur afwerking