BMW X5

xDrive45e M-Sport
  • Panoramadak
  • Head Up
  • Driving Assistant Professional
Bouwjaar 2020
Kilometerstand 92.241 km
Brandstof Hybride
Transmissie Automaat
Specificaties
Kenteken
NL
456188369
CarrosserieSUV
Bouwjaar2020
KleurBlack Sapphire Metallic
BrandstofHybride
EnergielabelA
TransmissieAutomaat
BekledingLeder
Aantal cilinders6
Aantal deuren5
BTW/Marge regelingBTW is aftrekbaar
Cilinderinhoud2998 CC
Omschrijving

Contact

Wil je meer weten over deze auto of een afspraak maken voor een proefrit? Bel / Whatsapp eenvoudig op +31 20 210 1434 of schrijf een e-mail naar info@shiftup.nl. Het is zowel mogelijk deze auto bij ons in Amstelveen te bezichtigen als bij je thuis of op kantoor. We nodigen je graag op afspraak uit!

Over deze BMW X5 45e

Complete BMW X5 45e met M-Sportpakket, BMW dealer onderhouden. Voorzien van o.a. panoramadak, head up display, hifi audio, stoelverwarming, comfort zetels, achteruitrijcamera, surround view, DAB, adaptieve cruise control en lichtmetalen velgen.

Over Shift Up

Wij van Shift Up zijn gespecialiseerd in de in- en verkoop van jong gebruikte BMW’s & MINI’s, hoofdzakelijk van één tot zes jaar oud. Dit doen wij met een team van 5 man vanuit onze locatie in Amstelveen. Auto’s die niet standaard zijn uitgerust, maar met vele opties, daar zijn we dol op! We leveren auto’s uit voorraad en op aanvraag van de klant.

Afleverstandaard

Iedere auto wordt geleverd voor een all-in prijs, afleverkosten zijn verleden tijd! All-in betekent inclusief benodigd onderhoud dat er binnen 6 maanden of 7.500 KM aan komt, banden dienen minimaal nog 4 mm profiel te bevatten. Daarnaast dragen wij zorg voor eventueel herstel van noemenswaardige gebruikssporen, een nieuwe APK, poetsbehandeling en leveren wij iedere auto standaard met zes maanden garantie. Een uitbreiding van de garantie is mogelijk tegen meerprijs.

Zoekopdracht

Ben je toch op zoek naar een andere BMW of MINI? Wij maken graag werkelijkheid van jouw BMW en MINI wensen. Laat je wensen bij ons achter en wij gaan voor jou op zoek naar de passende BMW of MINI. Ons netwerk bestaat uit vele dealers in Nederland en Duitsland.

Disclaimer

Aan de in deze advertentie getoonde informatie en prijzen kunnen op geen enkele wijze rechten ontleend worden en al het getoonde is onder voorbehoud van type- en/of (digitale) weergave fouten.

Opties
2TB Automatische sporttransmissie met stuurschakeling
2VB Bandenspanningsweergavesysteem
2VR 2-axle Air Suspension
3AC Trekhaak met elektrisch wegklapbare kogel
3DS Bmw Display Key
3MC BMW Individual dakdraagsysteem hoogglans Shadow Line
4AW Instrument Panel Sensatec
4FL Travel & Comfort System
4HB Warmte Comfort Pack
4KM Interieurlijsten Aluminium 'Mesheffect' dunkel
4NE Blow-by-heater
4T8 Automatisch dimmende binnen- en buitenspiegel bestuurderszijde