BMW M3

3-serie Competition 2021 510PK Nardo Grey Laserlight DAB Harman Kardon Carbon
    Bouwjaar 2021
    Kilometerstand 19.995 km
    Brandstof Benzine
    Transmissie Automaat
    Specificaties
    Kenteken
    NL
    P-819-BX
    CarrosserieSedan
    Bouwjaar2021
    KleurGrijs
    BrandstofBenzine
    EnergielabelF
    TransmissieAutomaat
    BekledingLeder
    Aantal cilinders6
    Aantal deuren4
    Afmetingen in cm (L B H)479 X 190 X 143
    BTW/Marge regelingBTW is niet aftrekbaar
    Omschrijving

    Laat u niets wijsmaken, deze BMW 3-serie biedt alles wat u van een auto verlangt. De zescilinder motor in combinatie met de automatische transmissie maken het rijden met deze BMW tot een waar feest. Met één klik ontgrendelt u de elektrisch bedienbare achterklep, die voor u openzwaait. Mooi hoe deze auto slim en praktisch nut koppelt aan een stijlvolle binnenkant. Heeft u het lederen interieur al gezien? Dankzij de elektrische stoelbediening is het gemakkelijk om de optimale zitpositie te vinden. Bij de uitrusting van deze auto horen onder meer 20 inch lichtmetalen velgen, sportonderstel, led-achterlichten, verstelbare lendensteunen, verwarmde ruitensproeiers, elektrisch bedienbare ramen achter, elektrisch bedienbare en verwarmde buitenspiegels, led-dagrijverlichting en in delen neerklapbare achterbank.

    Laat u onderweg niet afleiden, de bediening van het audiosysteem en ook het navigatiesysteem met harde schijf gaat met knoppen op het stuur en met spraak. Natuurlijk is de audio-installatie voorzien van dab-ontvangst. In een auto als deze kunt u niet zonder electronic climate control, zodat de temperatuur altijd goed is. Achter het stuur van deze BMW bent u niet alleen. De auto kijkt als het ware met u mee tijdens de rit. De regensensor schakelt de ruitenwissers in als het nodig is en de automatisch inschakelbare verlichting doet de lichten voor u aan. Op de plaats van bestemming zijn het de parkeersensoren achter die u assisteren bij het inparkeren. De achteropkomend verkeer waarschuwing geeft een signaal als degene achter u te dicht op u zit. Ook handig en veilig bij het wisselen van rijbaan. Lekker koersen op een constante snelheid: daarvoor zorgt de cruise control. Ook sportstuur met schakelpaddels, automatisch dimmende binnen- en buitenspiegels, boordcomputer en centrale deurvergrendeling met afstandsbediening horen tot de voorzieningen op deze auto.

    Deze auto is voorzien van innovatieve systemen die u onderweg begeleiden en beschermen. Het accident avoidance system helpt aanrijdingen te voorkomen. Vermoeidheidsherkenning is een systeem dat met verschillende sensoren tekenen van vermoeidheid bij de chauffeur waarneemt. Deze krijgt tijdig een waarschuwing, wat ongelukken kan voorkomen. De lane assist waarschuwt als u onbedoeld van rijstrook dreigt te wisselen. Dankzij veiligheidsvoorzieningen als frontale botsbescherming en dodehoekdetectie, bent u steeds veilig onderweg.

    Een proefrit is natuurlijk de meest overtuigende ervaring. Bel ons nu voor een afspraak! Financiering van deze auto is bij ons altijd mogelijk. Zowel zakelijk als privé zijn de mogelijkheden aanwezig. Wij werken samen met verschillende financieringsmaatschappijen. Uw financiering kan al binnen 24 uur geregeld zijn. Neem contact met ons op om de mogelijkheden te bespreken.

    ALLE INRUIL MOGELIJK

    Carpoint Heerhugowaard
    Pascalstraat 10A 1704RD Heerhugowaard
    0687345010

    Op de caravan-boulevard in Heerhugowaard vindt u ons in de straat van Theo Stet Caravans, campers en meubelen.


    Bedrijfsinformatie

    Hoewel alle gegevens met de grootst mogelijke zorgvuldigheid zijn samengesteld is Carpoint Heerhugowaard niet aansprakelijk voor enige directe of indirecte schade die zou kunnen ontstaan door het gebruik van deze aangeboden informatie. Aan de verstrekte informatie kunnen op geen enkele wijze rechten worden ontleend of aanspraken worden gemaakt wanneer deze niet door een tekeningsbevoegde is ondertekend. Alle informatie is onder voorbehoud van druk-, zet-, prijs-, spel- en programmeerfouten. Alle afbeeldingen zoals deze getoond worden zijn auteursrechtelijk beschermd en mogen niet worden gebruikt door derden.

    Opties
    20 Inch
    Accident Avoidance System
    Achterbank in delen neerklapbaar
    Achteropkomend verkeer waarschuwing
    Achterspoiler
    Achteruitrij assistent
    Achteruitrijcamera
    Afdaal assistent
    Airbag(s) hoofd achter
    Airbag(s) hoofd voor
    Airbag(s) side voor
    Airbag bestuurder