Opel Vivaro

2.0 CDTI L1H1 DC EcoFLEX, Airco & Cruise control!
  • Bedrijfswagen
Bouwjaar 2012
Kilometerstand 205.236 km
Brandstof Diesel
Transmissie Handgeschakeld
Specificaties
Kenteken
NL
1-VXX-54
CarrosserieGesloten bestelwagen
Bouwjaar2012
BrandstofDiesel
EnergielabelOnbekend
TransmissieHandgeschakeld
BekledingOnbekend
Aantal cilinders4
Aantal deuren5
Afmetingen in cm (L B H)499 X 190 X 198
Omschrijving

Zeer nette goed rijdende Renault Trafic 2.0 dCi T
Voorzien van elektrisch pakket, Airco, Cruise control en trekhaak
3e eigenaar
Distributie ketting !!!
Bij 196000 KM nog een beurt gehad
APK 02-06-2025
BTW auto, prijs is ex btw
GEEN AFLEVERINGSKOSTEN !!!!!

Zijn dynamische uiterlijk maakt al direct duidelijk wat voor rijervaring u van deze Opel Vivaro mag verwachten: pure sportiviteit. De aandrijving van deze Opel wordt verzorgd door een viercilinder dieselmotor en een handgeschakelde versnellingsbak. Uw passagiers laden hun bagage moeiteloos in en uit; de ruime deuropening met schuifdeur maakt het mogelijk. Bij de rijke uitrusting horen ook elektrisch bedienbare ramen voor en elektrisch verstelde en verwarmde buitenspiegels.

Harder en zachter met een druk op de knop: de audiobediening op het stuurwiel maakt het mogelijk. Met de aanwezige airconditioning bepaalt u zelf het binnenklimaat. Lekker koersen op een constante snelheid: daarvoor zorgt de cruise control. U bent in deze Opel ook voorzien van verstelbaar stuur en centrale deurvergrendeling met afstandsbediening.

Om te bevestigen dat de kilometerstand van deze auto klopt, krijgt u er ook het tellerrapport van Nationale Autopas bij. Als u meer wilt weten over deze auto, dan vertellen we u dat graag. Belt of mailt u ons vandaag nog?

Hij is dynamisch en comfortabel tegelijk, deze Opel Vivaro, en combineert dat met een stijlvol design. Dit exemplaar is van het bouwjaar 2012 en heeft 205236 kilometer op de teller staan. De combinatie van dieselmotor en handgeschakelde versnellingsbak staat garant voor soepel en zuinig rijgedrag. Zelfs bij weinig parkeerruimte krijgen passagiers via de schuifdeur voldoende mogelijkheid om in en uit te stappen. U wordt in deze auto ook getrakteerd op elektrisch verstelde en verwarmde buitenspiegels en elektrisch bedienbare ramen voor.

Een belangrijke veiligheidsvoorziening is de bediening van het audiosysteem via knoppen op het stuur. Cruise control houdt automatisch de ingestelde snelheid vast. Het is een ideaal hulpmiddel om lange ritten comfortabeler te maken. Vanzelfsprekend is deze auto ook van airconditioning voorzien. Met centrale deurvergrendeling met afstandsbediening en verstelbaar stuur is deze Opel helemaal compleet.

De kilometerstand van deze auto klopt, blijkt uit het meegeleverde tellerrapport van Nationale Autopas. Neem contact op voor een afspraak en laat een proefrit het bewijs leveren!


Bedrijfsinformatie

Voor een Bezoek om een auto te bezichtigen, vragen wij u vriendelijk een afspraak te maken zodat wij de auto, buiten klaar kunnen zetten voor u.

HOOGSTEEN POSTMA AUTO’S
ROOILIJN 22
9231 DZ SURHUISTERVEEN
Geen afleverkosten !!!!!
Opening tijden maandag tot vrijdag van 9.00 tot 17.30
Zaterdag van 09.00 tot 17.00
Voor meer info bellen liever niet mailen Tel: 06-13060808
www.hoogsteenpostma.nl

Opties
2 zitplaatsen rechtsvoor
Airbag bestuurder
Airco
Alarm klasse 1(startblokkering)
Anti Blokkeer Systeem
Bestuurdersstoel in hoogte verstelbaar
Buitenspiegels elektrisch verstel- en verwarmbaar
Business-pakket
Centrale deurvergrendeling met afstandsbediening
Cruise control
Elektrische ramen voor
Radio-cd/mp3 speler
Garanties
Nap