Mercedes-Benz Citan

108 CDI BlueEFFICIENCY Kort AIRCO/MP3/EL.PAKKET
  • Bedrijfswagen
Bouwjaar 2017
Kilometerstand 154.714 km
Brandstof Diesel
Transmissie Handgeschakeld
Specificaties
Kenteken
NL
V-558-FJ
CarrosserieGesloten bestelwagen
Bouwjaar2017
BrandstofDiesel
EnergielabelOnbekend
TransmissieHandgeschakeld
BekledingOnbekend
Aantal cilinders4
Aantal deuren5
Afmetingen in cm (L B H)394 X 183 X 181
BTW/Marge regelingBTW is aftrekbaar
Omschrijving

Deze goed onderhouden Mercedes-Benz Citan heeft nog maar weinig op de teller staan. Een jonkie voor een oude prijs! Hij heeft een dieselmotor en een handgeschakelde vijfversnellingsbak. Aan alles is gedacht als het gaat om de combinatie gemak en veiligheid. Bijvoorbeeld het in- en uitstappen via de schuifdeur met z′n ruime opening. Tot de uitrusting van deze Mercedes-Benz behoren ook warmtewerend glas, elektrisch bedienbare ramen voor en elektrisch verstelbare buitenspiegels.

Het hele jaar door zorgt airconditioning voor een prettige temperatuur. En dan is deze auto ook nog eens voorzien van centrale deurvergrendeling met afstandsbediening en buitentemperatuurmeter.

U krijgt ook het tellerrapport van Nationale Autopas bij deze auto, u weet dan zeker dat de kilometerstand in orde is. We laten u graag een proefrit maken, neemt u contact met ons op?


Bedrijfsinformatie

Welkom bij Auto Scheepers. Ons bedrijf is gevestigd in Surhuisterveen, een gezellig pittoresk dorp in de provincie Friesland. Naast een gedegen werkplaats hebben we altijd een ruim aanbod van minimaal 100 gebruikte kwaliteitsoccasions. Iedere occasion wordt standaard gereinigd, gepoetst en aangeboden met een geldige, of anders nieuwe APK. Tevens is iedere occasion voorzien van de Nationale Autopas (of anders vermeld). Daarnaast hebben wij verschillende mogelijkheden om uw auto te financieren, verzekeren en bieden wij verschillende zekerheidspakketten aan, vraag hiervoor naar de mogelijkheden. Klanttevredenheid staat bij ons hoog in het vaandel, dit is voor u terug te vinden op diverse autosites of op onze eigen website www.autoscheepers.nl. U bent van harte welkom vrijblijvend een occasion bij Auto Scheepers te bekijken, waarbij inruil van uw eigen auto geen probleem is.

Met Vriendelijke Groet,

Team Auto Scheepers.

Opties
Achterdeuren met ruiten
Airbag bestuurder
Airco
Alarm klasse 1(startblokkering)
Anti Blokkeer Systeem
Armsteun voor
Bestuurdersstoel in hoogte verstelbaar
Buitenspiegels elektrisch verstelbaar
Buitentemperatuurmeter
Centrale deurvergrendeling met afstandsbediening
Elektrische ramen voor
Elektronisch Stabiliteits Programma
Garanties
Nap